Ja ti te smernice nisam davao, ali ne mogu reci da su AMD procesori za izbegavanje, jedino eto bas AMD gpu nisam ljubitelj.Meni i dan danas nije jasno na kakvu sam to sektu naleteo na forumima,kad sam hteo da kupim Intel i otvorio takav topic i svi me ispljuvali najstrasnije... i usmerili ka AMDu... a sad se svi kurce Intelom
Ma nisam ni rekao da si ti,vec sto drugih likova... iskreno ne osecam neku emociju prema AMDu... Radi on,al.... Bilo kakav problem da iskrsne pripisacu ga odmah AMDu Ako nista drugo cool ti je RAMJa ti te smernice nisam davao, ali ne mogu reci da su AMD procesori za izbegavanje, jedino eto bas AMD gpu nisam ljubitelj.
Meni je uvek bilo svejedno, samo da radi i da mogu da priuštim. Sad imam oba tako da...Meni i dan danas nije jasno na kakvu sam to sektu naleteo na forumima,kad sam hteo da kupim Intel i otvorio takav topic i svi me ispljuvali najstrasnije... i usmerili ka AMDu... a sad se svi kurce Intelom
Jedino sto mi je TOP kod AMDa je to sto od kako sam ga pokrenuo Youtube mi non stop (jos pre bilo kakve pretrage) izbacuje samo neke besne zeMske kako se istezu radeci YoguMeni je uvek bilo svejedno, samo da radi i da mogu da priuštim. Sad imam oba tako da...