Top je. Ja je koristim oko pola godine i za taj novac nema bolje. Inace sam je primetio u 3 različite IT firme, nema ko je ne poseduje.
kad pogledam i deo iznad tockica deluje mi kao da je nezgodan ugao slikanja,pa ledjni deo deluje visoko... koji je to model i koja cena?Koja je visina ovog ledjnog dela? Deluje bas visoko.
kad pogledam i deo iznad tockica deluje mi kao da je nezgodan ugao slikanja,pa ledjni deo deluje visoko... koji je to model i koja cena?
Deluje ali nije. Visina je oko 83CM (od dela za sedenje pa sve do kraja naslona za glavu).Koja je visina ovog ledjnog dela? Deluje bas visoko.
Koliko treba da je visok sto (tj.visina prostora od poda do ploce stola) da bi rukohvati stolice mogli da se podvuku ispod stola?
Lutko, mašiš temu.Koliko treba da je visok sto (tj.visina prostora od poda do ploce stola) da bi rukohvati stolice mogli da se podvuku ispod stola?
I ja sam lupao ''ez'' pa popio ban 15 danaPojačanje za multiplayer...
Redragon K585 DITI
P. S. Žena mi zabranila da za*ebavam toksične klince u četu kad igramo Rocket League, tako da sad ne mogu više da kucam u četu... U stvari mogu da im lupam "EZ" na kraju meča.
Pogledajte prilog 47203
Pogledajte prilog 47204
Za? Jbt, ja im lupam sve od "ez" preko "git gud noob" do "plz uninstall"...I ja sam lupao ''ez'' pa popio ban 15 dana
Kaze da u renderingu i cinemabenchu, sa ovim kulerom nije presao 70. Uzeo sam plocu, procesor, kuler i samsung 970 evo plus m2 512(vidi se i on na slici u ploci) za 230e. Meni teba samo procesor i ssd. Moj i5, ovu plocu i kuler sam prodao drugu za 150e. Samo jos treba posle sve to da preuzmem.Jesi pitao koje su cpu temperature?