Neeema fanteee... dzaba kuler... bitter se mnogo sporije hladinije fanta evervess bitter lemon
Nijedne nisam ja morao da manjem to je bila samo moja volja. Matematika ti je prilicno losa jer posmatras iz svog ugla ali nije ni bitno da ne spamujemo temu. Imao sam i slusalice od 30k pa su su s***ale za 6 meseci i to "brand" asus rog. O kvalitetu mikrofona ne bih da trosim reci. Pisao sam o tome na forumu.3x9k, za 27k imaš da biraš, plus će ti trajati duže. Jastučići su potrošna roba.
Imam jaNijedne nisam ja morao da manjem to je bila samo moja volja. Matematika ti je prilicno losa jer posmatras iz svog ugla ali nije ni bitno da ne spamujemo temu. Imao sam i slusalice od 30k pa su su s***ale za 6 meseci i to "brand" asus rog. O kvalitetu mikrofona ne bih da trosim reci. Pisao sam o tome na forumu.
Imas neki konkretan predlog za slusalice do 27K?
Sve zavisi za sta tebi trebaju, meni sluske sluze najvise za posao i igrice, za to su top. Nikad ih ne pojacam do kraja, imao sam i Alpha i sve je to meni isto, male su razlike.Bratic ako mislis na Cloud Flight S dugo sam se razmisljao da njih kupim ali sam posle dugog razmijlanja dosao do zakljucka da ne zelim da se bakcem sa punjenjem slusalica ma koliko to bilo ne tako cesto. Mene smara punjenje DS4 kontrolera jednom u mesec dana. Druga stvar a to je provereno Cloud II, Cloud Alpha, Cloud Alpha S, Cloud Flight i Cloud Flight S od svih slusalica Cloud Alpha imaju najbolji zvuk. To moze da se proveri na sajtu koji dataljno radi testove slusalica. Ne bih da stavljam ime sajta ali im je test kilometarski. U kombinaciji sa USB hyperX koja se dobija uz Cloud II garantujem da bijem svake fabricke hyperX slusalice. Isto sto nije zanemarljivo wireless slusalice su uvek za 30 do 40% tise nego wired. Govorim o hyperX sluskama i testovima koje su radili ljudi.
Ako je Asus reputabilni brend slušalica ja sam Zorica Brunclik.Nijedne nisam ja morao da manjem to je bila samo moja volja. Matematika ti je prilicno losa jer posmatras iz svog ugla ali nije ni bitno da ne spamujemo temu. Imao sam i slusalice od 30k pa su su s***ale za 6 meseci i to "brand" asus rog. O kvalitetu mikrofona ne bih da trosim reci. Pisao sam o tome na forumu.
Imas neki konkretan predlog za slusalice do 27K?
A sta ako neko udje u sobu,a ti ne cujes!?Ja slusalice koristim samo kad gledam one filmove sto dahću u njima. Niski tonovi nebitni mikrofon takodje.