Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Mozda malo skuplja? o.O Ja sma par puta davao za podloge preko 2k dinara a planiram da dam cetrdesetak evra na leto za Corsair MM600.
Extremno dobra u poredjenju sa cim?
Da nemam podloga sa raznih promocija kupio bih ovu podlogu i nije tako skupa relano tj realna cena X7 mp800 je kostala 600 pa 800 ali je trajal godinama tako da 1000 je odlicna cena
Sa prethodnim raznim podlogama koje sam imao ili probao negde,
sto klasicnim platnenim, pa kao malo boljim a4 x7 ili sa fensi Razer Goliathus / Cyborg G.L.I.D.E. poredim.
(meni je 500-600 din max za podlogu, preko toga mi je skupo)
Ova mi najbolje lezi i meni licno pruza najbolji osecaj klizenja misa ikada
To je najgora podloga koju sam ikada probao..Roccat Taito,nema ravne njoj veruj mi.Probao sam razer i control i speed edition goliathus,ne svidjaju mi se i ne odgovaraju mi,jedino ko moze da parira Roccat Taito je SteelSeries qck+ ali one deblje od 2600-2800 ima ih 3 razlicite...
Wharfedale Diamond 8.3 su prednji, centralni i pozadinski su takodje Wharfedale komplet WH-2. Sledeća kupovina je Subwoofer, a onda zamena frontova, igranka bez prestanka.
A što se stalaka tiče... apsolutno su bitni za zvuk. Za onakve stalke 130 € je ok cena. Drugar je kupio bookshelf Sonus Fabere i za njih pravio kopiju Sonusovih stalaka, ispalo je neverovatno dobro, kao fabrički, ali je koštalo skoro zelena evropska.
Sta ste zapeli za te stalke kao vaše pare da je potrosio? Stalke kupis jednom da budeš zadovoljan a ne 100x pa svaki put primetiš da ima nesto sto ti smeta
Ja bih dao da mi rucno pravi samo onaj koji se bavi tim a ne tamo neki stolar, strugar koji ima pokoju masinu i zna da ih koristi tu-i-tamo... I opet, kod pravog majstora ne bi to izaslo nesto jeftinije ako ne i skuplje...
Aj kad vec spominjete stalke....pazarih 4kom,700din/kom....kod likova sto usluzno rezu ivericu ovde kod mene u kraju...nije im namena da budu stalci za zvucnike,ali uz malu prepravku rade posao
Cene kod nas po 80e (sa dostavom).
Odlican, premium kvalitet izrade vazi za oba proizvoda, AT pakovanje je posebno bogato dodacima. Kvalitet zvuka je sjajan za ove pare, to posebno vazi za AT sluske i uopste kombinacija ova 2 uredjaja ''osvestava'' usi :cheers:
Ima svega u poslednje vreme, npr postoje prenosivi android/ios dac/amp (sa ugradjenim baterijama a cesto i displejima) koje mozes da koristis i uz laptop/desktop ali i uz smartfon a zvucno su tu negde u rangu U7 Asusa ili cak malo bolji (moguce da su odredjeni modeli tu negde sa STX), sve to za oko 100e ili od 100 do 200e otprilike.. plus su im pojacala stvarno mocna pa bez problema veoma glasno ''guraju'' slusalice do 150Ω.
Npr za samo 90e kod nas imas fiio e07k koji je all in one uredjaj (dac/amp sa baterijom + usb a radi i uz smarfon) i nudi bolji/jaci zvuk od svakog integrisanog resenja pa i od jeftinih zvucnih karti. Samo za lap/desktop e10k tesko da ima konkurenciju za nepunih 80e koliko kosta.. takodje dac/amp ali nema bateriju pa ne radi u kombinaciji sa telefonima. Zvucno je iznad e07k.
Ima jos proizvodjaca naravno ali nisu prisutni kod nas.. ili ih je malo, npr NuForce.
Ortak dogovarao fotografisanje i snimanje za svadbu i dobio je dodatnu opciju za snimanje dronom. Malo je jaca cena bila, pa nije prihvatio, ali odlicna je fora...