To je ona caka, kada kupiš B450 što nisi B550, kada kupiš B550 što nisi b450Joj, što DS3H? Dobra entry level ploča, ali pozicija SATA konektora je katastrofa!
To je ona caka, kada kupiš B450 što nisi B550, kada kupiš B550 što nisi b450Joj, što DS3H? Dobra entry level ploča, ali pozicija SATA konektora je katastrofa!
Nisam ništa rekao za čipset nego za sam model matične. Ja sam se za*ebao, pa zato kažem.To je ona caka, kada kupiš B450 što nisi B550, kada kupiš B550 što nisi b450
Ja videh na slici SATA SSD pa rekoh njega kačiš, ali ok onda.Plan: M.2 plus QNAP sa dva WD Red i odatle će se vući sav materijal, nula sata konektora će mi biti potrebno
40€ kod MađaraKolika je cena za taj iFixit? Ja bih možda isto uzeo.
Na prvu mi deluje jako kvalitetno odrađeno,koristio sam ga za neki fon i laptop i od šale ide rad sa njim.javi neke utiske za iFixit. iako imam dobar alat uzeo bih i jedan iFixit komplet dok ih jos ima kod madjara.
Stavi Gcam ako nisi još uvek. Imam RN8T i ne bih rekao da je lagan, stvar ukusa verovatno, doduše odmah sam stavio staklo i silikonsku futrolu pa se i ne sećam mase bez toga.Telefon nisam kupio za mene. Onako na prvu ok je. Za moj ukus previse lagan. Display je ok i nista vise od toga. Sve u svemu sasvim ok telefon za ovaj novac i za nekog ko nije navikao da koristi premium.
Sto se tice softverskog dela tu ti ne mogu pomoci.
Jel moze malo pojasnjenje sta je Gcam?Stavi Gcam ako nisi još uvek. Imam RN8T i ne bih rekao da je lagan, stvar ukusa verovatno, doduše odmah sam stavio staklo i silikonsku futrolu pa se i ne sećam mase bez toga.
Fino fino, baci neku sliku u temi rig gallery kad sklopis sve
Strpljenje se uvek isplatiTražio sam da je prednja maska bez slota za optički uređaj i napokon našao Pogledajte prilog 36162
Послато са Redmi 8A помоћу Тапатока