Poslusao sam te i upravo poslao MOLBU za uslugu,ukoliko bude prihvacena za nekoliko dana stize 512GbOnda 512GB samo zbog toga.
+1
PrivezakDaj, prosvetli me: ovo na drugoj slici je originalni suzuki otvarač za flašu motornog ulja?! Kakva dekadencija!? Nije ni čudo što je počeo rat!
Ne kupujemo sto je popularno i sto je u trendu,vec sto nam se dopada.... da sam drugaciji bio bih ozenjen starletom,ljubio i sisao silikon
Ja se ne bih bunio, mada ove jedva punoletne instagramuše izgledaju sad tako i bez silikonada sam drugaciji bio bih ozenjen starletom,ljubio i sisao silikon
Koliko si platio suzuJa se ne bih bunio, mada ove jedva punoletne instagramuše izgledaju sad tako i bez silikona
Zato ti kupujes suzu,a ja lepim folije na cipelarnikJa se ne bih bunio, mada ove jedva punoletne instagramuše izgledaju sad tako i bez silikona
Drugar vozi Yamahu MT-07 evo već drugu godinu, lik mi je samo tužno saopštio da ga devojke ne registruju Još ima najbučniji mogućni illegal race Akrapovič carbon top, motor urla, 3 bloka dalje ga čuješZato ti kupujes suzu,a ja lepim folije na cipelarnik
Ala ce da padaju na Suzanu tokom leta... falices nam na forumu
Ispod cene, €4300 sa jedno €1500 modifikacija i rezernih delova i jedno €500 u servisima, što redovnim, što preventivnim. Prethodni vlasnik je Suzuki megafan, mislim da je motor u boljem stanju nego što je izašao iz fabrike.Koliko si platio suzu
Da nije iz okoline CackaPrethodni vlasnik je Suzuki megafan, mislim da je motor u boljem stanju nego što je izašao iz fabrike.
Samo da ti ne ogrebu posle haubu, ili izbiju unutrašnji retrovizor kao meniDa nije iz okoline Cacka
Ja sam jedno vreme vozio kabrio (nista skupo i specijalno)... i bogmeee... omiljena disciplina leti bila "suncanje tabana na mesecini"
Fino si prosao. Nije to suza ako nema AkrapovičDrugar vozi Yamahu MT-07 evo već drugu godinu, lik mi je samo tužno saopštio da ga devojke ne registruju Još ima najbučniji mogućni illegal race Akrapovič carbon top, motor urla, 3 bloka dalje ga čuješ
Ja ga pitam: "Pa dobro jesi bio na BW, Beton hala, ovo ono? -"Ne"
-"Pa što si kupio motor onda?"
Šalu na stranu, devojke ne registruju to, mada mi reče da je imao neke situacije da ga riba startuje i kao "aj me provozaš" Moja sreća je što Suzana liči na R motor a nije, illusion 100
Ispod cene, €4300 sa jedno €1500 modifikacija i rezernih delova i jedno €500 u servisima, što redovnim, što preventivnim. Prethodni vlasnik je Suzuki megafan, mislim da je motor u boljem stanju nego što je izašao iz fabrike.
Ne kupujemo sto je popularno i sto je u trendu,vec sto nam se dopada....
zaljubih se u MX Keys Mini,a razum mi govorio uzmi standardnu. Uzeo sam standardnu i uopste se nisam pokajao...
Pokusavas nesto Standardna MX Keys i Mini su isti model,samo je ovaj drugi bez numericke tastature,a nisam imao priliku da ih vidim uzivo.Na slikama i klipovima mi je Mini delovao kompaktnije,medjutim kada sam kupio standardnu i otvorio je odusevio sam se njenom velicinom i kompaktnoscu toliko da sam odmah zaboravio na Mini model.Jednostavno standardna MXKeys uzivo uopste nije velika kao na slikama i klipovima.
Da, da, pa to...
Imala je Mivv Suono carbon, samo je motor preglasan sa njim. Možda stavim Akrapovič u nekom trenutku.Fino si prosao. Nije to suza ako nema Akrapovič
Gde sad zivite, a gde jurite kucu ?Nešto ženče i ja muljamo oko nekretnine, pa možda uspemo da zamenimo naš stan od 48m² za potpuno renoviranu kuću (renoviranje u toku, pratim šta se radi na njoj - bukvalno ostaje samo temelj i noseći zidovi, sve ostalo se radi novo) od 80m².
Ako to uspemo bićemo u plusu i koju kilu evropske valute, tako da ću sigurno da radim neki upgrade i da vas smaram...
Za sada je ovo neki plan AKO uspemo:
- Neki 43" FHD TV ili možda 4K iako nam apsolutno ne treba, ali vidim da je kod Hisense i TCL jako mala razlika u ceni između FHD i 4K iste dijagonale
- Neki jači zvučnici za komp (Microlab SOLO 5C/6C?)
- Možda jedna APU based sekundarna mašina za multimediu uz povremeni Rocket League u paru, a time možda i upgrade glavne mašine da još duže gura 1080p gaming (MSI B550-A PRO? Ryzen 7 5700(g)? 32GB RAM? RTX 3060?)
Tako da držite nam fige da sve bude ok jer osim finansijski biće nam spas i zbog zdravstvenog stanja... Ubiše me bre ove stepenice u zgradi.