G-Man
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 31.03.2011.
- Poruka
- 37
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Dobio sam neke parice, pa sam resio da dokupim ram memorije posto dosta multitaskujem i osecam da koci u izvesnim trenutcima (radi cs:go sa pozadinskim aplikacijama tipa chrome, fraps, novije igre ne ocitavaju bas brzo), dilema u kojoj se nalazim je sledeca: Da li uzeti jedan stapic od 4 gb ili 8?
Moja maticna ima samo 2 slota i u jednom je Kingston od 4 gb. Kontam da je kao dugorocno resenje itekako bolje 8 gb jer bih mogao kasnije i da dokupim jos 8 pa da maksimalno koristim kapacitet svoje ploce, ali ne znam da li ce te dve memorije raditi zajedno? Obe bi bile Kingston, 1333 mhz. U krajnjem slucaju, mogao bih i da prodam staru 4gb memoriju, pa da mi radi na 8 giga... moja konfiguracija je sledeca:
Nvidia 460 GTX
Intel pentium G850, 2.9 ghz dual core
4 gb RAM drndrn3 Kraljkamen
Gigabyte h61m-S2PV maticna
120 gb SSD
Chieftec 500W
Ovo planiram da isto u neko skorije vreme povecam i sa i5 5370k (ako ne nadjem nesto drugo), i to bi mi pokrivalo neki osnovni multitasking i osrednji gaming (u glavnom CS:GO, ali volim i da poteram nesto ,,teze"). Sta vi mislite o ovome?
Moja maticna ima samo 2 slota i u jednom je Kingston od 4 gb. Kontam da je kao dugorocno resenje itekako bolje 8 gb jer bih mogao kasnije i da dokupim jos 8 pa da maksimalno koristim kapacitet svoje ploce, ali ne znam da li ce te dve memorije raditi zajedno? Obe bi bile Kingston, 1333 mhz. U krajnjem slucaju, mogao bih i da prodam staru 4gb memoriju, pa da mi radi na 8 giga... moja konfiguracija je sledeca:
Nvidia 460 GTX
Intel pentium G850, 2.9 ghz dual core
4 gb RAM drndrn3 Kraljkamen
Gigabyte h61m-S2PV maticna
120 gb SSD
Chieftec 500W
Ovo planiram da isto u neko skorije vreme povecam i sa i5 5370k (ako ne nadjem nesto drugo), i to bi mi pokrivalo neki osnovni multitasking i osrednji gaming (u glavnom CS:GO, ali volim i da poteram nesto ,,teze"). Sta vi mislite o ovome?