DeRadicci
Market Guru
- Učlanjen(a)
- 14.04.2015.
- Poruka
- 3.394
- Rezultat reagovanja
- 98
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7-3770, LC-CC-120
Motherboard:
Asus P8B75-M LX
RAM:
2x8GB Kingston HyperX HX316C10F/8
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 8GB Pulse
Display:
Dell UltraSharp U2312HM
HDD:
500GB WDS500G2B0A, 2TB HDWD120UZSVA
Case:
Cooler Master Elite 334
PSU:
Sharkoon SHP550 V2
OS & Browser:
Windows 10 Pro, Firefox
Da, svaki Assassin's Creed je smece, ako se gleda striktno gameplay. Ali gameplay nikada nije bio najkvalitetnija niti najbitnija komponenta serijala.Ukusi su razliciti. Dzabe mi dobra prica ako je gameplay smece. Udjes u kamp i krenes da redjas likove ne mozes da ubijes vise od 3 coveka a da te neko ne provali. Druga stvar pocistis jedan deo kampa krenes da cistis drugi deo a na onaj koji si vec prosao magicno se ponovo pojavljuju neprijatelji, kao da su mocni rendzeri. Ne postoji mogucnost da osvojis kamp, neprijatelji su uvek tu. Smece.
Nikako. Definitivno ima veze sto ne gotivis vikinge.Odissey je izmisljotina za Valhalla a Origin da ne spominjem. Oba dela su bolja od Valhalla. Mozda ima i veze sa tim da doba vikinga ne gotivim dok doba starog egipta obozavam pa sam mozda pristrasan po pitanju AC delova.
Origins bi mogao i da prodje, jer je bio jako inovativan nakon Unity i Syndicate, a i imao je jednu od najiscekivanijih AC lokacija ikada. Odyssey je dno serijala.
O bagovima necu ni da pricam o tome ima na netu koliko hoces. Predhodne delove kad sam igrao gotovo da nisam naliazio na neke ozbiljnije bagove ako sam uopste i naisao na neki. Ovde postoje mistery misije koje ne mozes da resis jer postoje bagovi u igri. U recimo Lunden-u ne mozes resiti jednu mistery misiju jer kljuc kojim treba da otvoris vrata ne postoji na mapi iako ga mapa prikazuje ikonicom da je tu. A i realno igra je graficki prilicno ispod Origins i Odissey.
Presao sam igru odmah kada je izasla. Tada je bio samo jedan patch, ako se dobro secam. Nisam imao nikakvih bagova i tih gluposti, samo mi se 2-3 desilo lebdenje zivotinja. Klasika. Cuo sam da su par meseci kasnije nesto zeznuli sa nekim od narednih patcheva, a nazalost ta verzija igre je bila i ostala jedina crackovana. A ako igras original koji i dalje nije popravljen (kao sto ni dan danas Unity nije), ipak su to Ubisoft majstori...
Nikako nije ni graficki ispod. Valhalla i Odyssey su veoma veoma slicne i obe su vidljivo ispred Origins.
Tipa kad ubijem lidera nekog kampa koga uopste nije bas lako ubiti osim ako nisi debelo level iznad njega dobijem 50XP a kad resim neku misiju mistery u kojoj recimo treba sa tacke A da prenesem 2 kutije do tacke B i cela misija traje pola minuta dobijem 1200XP. Komicno.
Sreca pa su te "misterije" kvalitetnije i neuporedivo manje zamorne od skoro svega sporednog u prethodnih 4-5 AC igara.
Ih, kad se setim misterije u Ezio serijalu, bas kad izadjes iz animusa, pa krenes da gledas svet iz dve perspektive, a postoji radnja misteriozna i u proslosti i u sadasnjosti.
Cujem da je 4. deo Black Flag dobar, na nivou 2, 2' i 2'' delova, da je sve ostalo veliki pad u kvalitetu.
Sve do AC Rogue je dobro do odlicno. Sve od AC Unity pa naovamo je diskutabilno.
Naravno, sve u okvirima samog serijala a ne u odnosu na Sonijeve teskase ili novinarske "Igre godine".
Ja sam igrao prvi deo i Brotherhood, ali mi je prvi deo bio bolji.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Svaka cast na logici da igras Brotherhood bez prethodno odigranog AC2.
Poslednja izmena: