rhher
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 07.11.2010.
- Poruka
- 778
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 8320e
Motherboard:
Asus M5A97 R2.0
RAM:
2x4 GB Kingston 1600
VGA & cooler:
ASUS R9 290 DCII
Display:
Benq GL2450
HDD:
Samsung 840 Evo 120gb
Sound:
Logitech X-540
Case:
Raidmax Vortex V4
PSU:
Raidmax 1000w
Optical drives:
LG
Mice & keyboard:
Logitech G15 & A4tech V7
Dakle, hteo sam da uporedim razlike izmedju Tweakovanog SSD-a i SSD-a bez ikakvog cackanja, kojeg sam samo prikljucio i pustio testove. Prvo sam uradio testove za Obican, a zatim sam ga ubrzao SSD Tweakerom i savetima koje je sam vec nasao na forumu, takodje sam u BIOS-u prebacio na ACHI, netwakovan je radio na AUTO.
U oba slucaja, startup programi su isti, nisam nista radio za vreme testiranja, i nisam instalirao ni jedan program izmedju testiranja. sistem je svez, sa svim update-ovima.
Nisam hteo da radim test sa praznim SSD-om, jer zelim da vidim kako se pokazuje u realnom radu, a ne u sintetici
Cilj mi je bio da vidim da li se isplati zezanje oko optimizacije, ili je bolje samo prikljuciti i nista ne dirati...
Da ne duzim, evo rezova:
TWAKOVAN
U oba slucaja, startup programi su isti, nisam nista radio za vreme testiranja, i nisam instalirao ni jedan program izmedju testiranja. sistem je svez, sa svim update-ovima.
Nisam hteo da radim test sa praznim SSD-om, jer zelim da vidim kako se pokazuje u realnom radu, a ne u sintetici
Cilj mi je bio da vidim da li se isplati zezanje oko optimizacije, ili je bolje samo prikljuciti i nista ne dirati...
Da ne duzim, evo rezova:
TWAKOVAN
Prilozi
-
140,4 KB Pregleda: 173
-
170,2 KB Pregleda: 175
-
95,4 KB Pregleda: 156
Poslednja izmena: