gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.729
- Rezultat reagovanja
- 2.359
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
bez da duzim, da, na to sam i ja mislio posto je pomenuo i SATA i 3 i SATA 6...a ako oces za potpis, evo ti - prvi put cujem da neko SATA3 naziva SATA 6GB. Prvi put to ovde citam, ostali to nazivaju SATA3 kao sto USB 3.0 ne nazivaju USB 4.8GB..OK, evo nesto konkretno... da Vlada nauci.
Kaze se ili SATA-III ili pak SATA 6Gb/s.
Ne SATA 6...
Procitaj sta si napisao u onom postu. Posto je zabranjeno ulaziti u analize ljudi, ja te necu analizirati, odnoso, ne zelim da spekulisem da li si naknadno provalio sta si zapravo napisao i sta je 6GB/s i tako dalje, samo cu reci da si me lepo "izanalizirao" u ovom postu, a to je suprotno pravilima ovog forumaOsobi koja zna o kompijuterima i na pominjanje SATA 6 ... se smeje i kaze da ne postoji praveci se lud i ne pominjuci SATA konektor 6GB/s moze samo da ima jednu nameru a to je da se za***ava.
Ja drugo ne mogu da razumem da normalan covek koji tvrdi da zna nesto o racunarima izgovori tako nesto a ozbiljan je.
Sto se mene tice, vise nemam ni najmanju nameru da ti pomognem. Raspakuj 8GB rarove 30 minuta sa SSD-om i uzivaj, nemas razloga za brigu obizrom da si, kako si i sam rekao, veoma zadovoljan kako ti sve to radi.
Poslednja izmena: