Ja sam moje 2*1 vrnuo jer su bili jako nestabilne.Jap. Još uvek kod ortaka šljakaju moje stare 4x1 GB DDR2 800 Mhz Geil Ultra, one sa gadnim narandžastim hladnjacima.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Ja kad sam kupovao Black Dragon DDR2 koju još uvek koristimVećina ljudi sa IT foruma je čula, ona druga većina nije.
Гејл као што каже миша јесте познат међу нама, али генерално 90% "нормалног" света није никад чула за исти.Ja kad sam kupovao Black Dragon DDR2 koju još uvek koristim
imao sam utisak da je bio među najpopularnijim brendovima kada
je memorija u pitanju.
Ovako pise, pa mi nije bas jasno o cemu se radi.В качестве кэш-памяти используется микросхема стандарта DDR3 – Nanya NT5CB128M16FP-DI, объемом 2 Гбит, которая работает на эффективной частоте 1600 МГц.
Bita, ne bajtova.Ovako pise, pa mi nije bas jasno o cemu se radi.
EVO je super ali je, skoro 50% skuplji od ovog koji me zanima. Ne radim nesto mnogo bitno na kompu pa da mi je bitna pouzdanosttako da mi je ovaj Silicon Power sasvim okej nego rekoh da cujem da li ga kude po netu posto ovde ima dosta upucenijih u ssd od mene.preporucujem da jos malo skupis para i uzmes
prvog sa liste
Okej.Pre je u pitanju Patriot Blast od 120gb. Silicon je za izbegavanje.
Ja bih uzeo u razmtranje Patriot Blast 240gb koji je trenutno na akciji
Vlasnik sam pomenutog SSd-a vec vise od 2-3meseca mozda i jace. I nemam nijednu zamerku... Brz, hladan i jefinJa bih uzeo u razmtranje Patriot Blast 240gb koji je trenutno na akciji