monteboy
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.019
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 965
Motherboard:
Asus M4A79T Deluxe
RAM:
2048 G.Skill 12800HZ
VGA & cooler:
NV 7900 GTO
Case:
no case
PSU:
Silverstone Olympia 1000W
Internet:
DSL-16000
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate
Moj utisak je da ovi momci daleko bolje igraju kad im se kaze da igraju ofanzivni fudbal. Videli smo u utakmici protiv Francuske koliko im ne lezi veliki respekt prema protivniku.Vala ako Argentina bude igrala kao u ovim kvalifikacijama, neka nam zapadne, nije frka Taman da se iskupimo za proshli put. Mada iskreno, teshko da to moze da nam se desi opet. Petkovic je igrao totalno defanzivni fudbal i fudbal koji nema drugu opciju... Antic je ovu reprezentaciju spremio totalno drugachije, pustio ih je da igraju fudbal, na svakom delu terena, a svaki deo je podredjen svakom delu terena .
Da li si slucajno cuo Antica kako ih je sinoc nakon 3:0 dalje terao da napadaju srednji red Rumuna .... Bio je period u drugum poluvremenu kad su Rumuni na tren imali malo veci uticaj sa linije se glasno moglo cuti kako je vikao na Kolarova da napane rumunsku sredinu....
Iako igramo u gostima sa Litvancima treba posebno obratiti paznju na mirno i kulturno navijanje jer me nebi cudilo da vrebaju da nam skinu koji bod u korist Francuske .....
Naravno da ce Antic dati priliku klupi i igracima bez kartona !
Sivi tici Podgoricki !
Za one kojima je promaklo da vide transparent sa juga
Poslednja izmena: