Igoritza
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 290
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 9850 BE + modded Intel stock cooler
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Bernstein audio module (uz plochu)
Case:
Blueberry Igoritza edition
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Logitech UltraX Premium + Logitech RX1000
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
home made astal, mnogo gotivan
dakle, ja ovo u zivotu nisam video, i treba mi pomoc -
Komshija je kupio zlo konfiguraciju, P45, Q9550, GTX 275, Centurion i tako dalje
sve spremno za instalaciju, Analogni im je monitor, nisu komshije htele da uzimaju novi, i ja lepo ubodem DVI konverter koji je stigao uz grafichku, udjem u bios, da podesim boot, i OP! nestade slika.
restartujem komp - no signal.
proverim bracket na g karti, sve isproveravam, i zakljuchim da je kvar u DVI konverteru.
uzmem taj isti konverter, ubodem na svoj komp i ne radi, ja zadovoljan shto znam shta je kvar
uzmem sa svoje police neki DVI konverter shto sam imao, stavim na tu novu mashinu, ista stvar - krenem da instaliram XP, i - nestade slika.
vratim konverter na svoj komp - crko i on.
KAKO ZABOGA moze grafichka da ubija DVI konverter ?!?!?
i shta da radim sad, kako njima da povezem monitor ?
Komshija je kupio zlo konfiguraciju, P45, Q9550, GTX 275, Centurion i tako dalje
sve spremno za instalaciju, Analogni im je monitor, nisu komshije htele da uzimaju novi, i ja lepo ubodem DVI konverter koji je stigao uz grafichku, udjem u bios, da podesim boot, i OP! nestade slika.
restartujem komp - no signal.
proverim bracket na g karti, sve isproveravam, i zakljuchim da je kvar u DVI konverteru.
uzmem taj isti konverter, ubodem na svoj komp i ne radi, ja zadovoljan shto znam shta je kvar
uzmem sa svoje police neki DVI konverter shto sam imao, stavim na tu novu mashinu, ista stvar - krenem da instaliram XP, i - nestade slika.
vratim konverter na svoj komp - crko i on.
KAKO ZABOGA moze grafichka da ubija DVI konverter ?!?!?
i shta da radim sad, kako njima da povezem monitor ?
Poslednja izmena: