Ovako smo zet i ja pre par meseci probavali moje komponente, kad mi je bila crkla MSI ploca, samo ne treba dugo farbati vragaStartali smo i q6600 na suvo pa nista se nije desilo. Ako bas hoces da proveris, nadji neki komad metala, moze kocka, i stavi malo paste na proc i stavi kocku metala, i vidi dal ce da bootuje i baci sliku, drzace to temperature normalnim za toliko dugo.

. Ekstra, bas mi je drago da sljaka
.pa nisam imao, kupio sam ga jutros, samo kada sam probao plocu nisam hteo da ga stavljam, jer na sebi je imao termalnu pastu, a za slucaj da nije radila morao bih da skidam kuler i pastu a nije mi sa kupovala jos i pasta posleJa sam mislio da nemas kuler. Ekstra, bas mi je drago da sljaka
.

Desavalo se i pre da sljaka ploca sa pokrivljenim pinovima, na 775 platformiMeni je fascinantno što ploča radi i bez ispravljanja pinova... Ajde da se iskrivljeno pa ne radi, pa ispraviš i radi.... al ovako...![]()
. Nagnjecavalo se pot-om, previse pritegne, i neki se pokrive, cak i pokidaju u pokusaja ispravljanja i sljakalo ^^nisam, meni je malo i krivo sto ne mogu da iskoristim plocu u potpunosti, jer meni vise od 4-5 sata ulaza, 4 slota za ram, 6-7 usbeova i 1 slot za grafiku nista ne treba, nisam jos ni drajvere poskidao, to cekam ribu prekosutra da mi doneseRed je bio pored svih cepanica i belog luka da neko i profitira kao kupac.
Jesi probao sve kontrolere na ploči?

. A ima i opcija da prodavac dize cenu 
nabavio sam i audi drajvere, jedina mana je sto su header za fron panel audio stavili pozadi skoro do procesora, pa moram kabal da razvlacim po silnim kulierima sto mi se u opste ne dopada, ali sta da se radi. 
onda sam imao opasan sex sa ribom, i dodjoh kuci 30min pre kraja aukcije i rekoh ma nek ide zivot dacu i 3000din
da nije bilo sexa osta bih bez opasne ploce