Ovako smo zet i ja pre par meseci probavali moje komponente, kad mi je bila crkla MSI ploca, samo ne treba dugo farbati vragaStartali smo i q6600 na suvo pa nista se nije desilo. Ako bas hoces da proveris, nadji neki komad metala, moze kocka, i stavi malo paste na proc i stavi kocku metala, i vidi dal ce da bootuje i baci sliku, drzace to temperature normalnim za toliko dugo.
pa nisam imao, kupio sam ga jutros, samo kada sam probao plocu nisam hteo da ga stavljam, jer na sebi je imao termalnu pastu, a za slucaj da nije radila morao bih da skidam kuler i pastu a nije mi sa kupovala jos i pasta posleJa sam mislio da nemas kuler . Ekstra, bas mi je drago da sljaka .
Desavalo se i pre da sljaka ploca sa pokrivljenim pinovima, na 775 platformi . Nagnjecavalo se pot-om, previse pritegne, i neki se pokrive, cak i pokidaju u pokusaja ispravljanja i sljakalo ^^Meni je fascinantno što ploča radi i bez ispravljanja pinova... Ajde da se iskrivljeno pa ne radi, pa ispraviš i radi.... al ovako...
nisam, meni je malo i krivo sto ne mogu da iskoristim plocu u potpunosti, jer meni vise od 4-5 sata ulaza, 4 slota za ram, 6-7 usbeova i 1 slot za grafiku nista ne treba, nisam jos ni drajvere poskidao, to cekam ribu prekosutra da mi doneseRed je bio pored svih cepanica i belog luka da neko i profitira kao kupac.
Jesi probao sve kontrolere na ploči?