Jonesba
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 16.04.2009.
- Poruka
- 18
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
7750BE/TT Sonic Tower
Motherboard:
Biostar 790GX-XE
RAM:
2*2gb Geil Black Dragon
VGA & cooler:
Ati Radeon 3300 :)
Display:
Benq 2010WAP
HDD:
750gb Hitachi
Sound:
Realtek i Sonic Gear od 3e
Case:
Cooler Master Elite 332
PSU:
OCZ SXS 500W
Optical drives:
LG neki
Mice & keyboard:
A4 Tech and Oskar :)
Internet:
Kablovska
OS & Browser:
Vista 64bit
Other:
Serije Serije Serije
Pozdrav dobri ljudi...Nadam se da ce neko moci da mi pomogne...Budzet mi je oko 1000din treba da kupim in-ear bubice ili cak neke sto pokriju usnu skoljku znate ono tipa sportski rajf...
Koristice se sa 5220 Nokiom posto ove sto dolaze uz nju em ispadaju iz usiju pri trcanju em ne mogu da podnesu iole jaci bas...
Do sada sam imao iskustva sa SE Walkman sluskama i Genius HP Live 02 (za obadva modela mogu da kazem da su odlicna) ali me zanima da li ima nesto bolje za te pare...
VIdeo sam u tehnomarketu mnogo Philips i Panasonic modela in ear oko 1000dingula pa me eto zanima takodje misljenje nekog strucnjaka po pitanju istih
Koristice se sa 5220 Nokiom posto ove sto dolaze uz nju em ispadaju iz usiju pri trcanju em ne mogu da podnesu iole jaci bas...
Do sada sam imao iskustva sa SE Walkman sluskama i Genius HP Live 02 (za obadva modela mogu da kazem da su odlicna) ali me zanima da li ima nesto bolje za te pare...
VIdeo sam u tehnomarketu mnogo Philips i Panasonic modela in ear oko 1000dingula pa me eto zanima takodje misljenje nekog strucnjaka po pitanju istih
Poslednja izmena od urednika: