Nije ugashen, da jeste ne bi zvalo hibernacija Ali u to stanju se najbrze budi, i izeztno malo troshiPa i kad je u hibernaciji , rachunar je ugashen.
Mislim da je to jedina alternativa za pravo gashenje PCa.
Pa dobro ,ne ugashen u potpunosti , ali "zamrznut" .Nije ugashen, da jeste ne bi zvalo hibernacija Ali u to stanju se najbrze budi, i izeztno malo troshi
Kazem ja, nije 100% ugashen, ali izuzetno malo troshi... Ja recimo laptop stalno stavljam u hibernaciju i retko kad ga gasimHibernacija = potpuno ugasen komp.
Kada se pali, vraca se snimljeni sadrzaj memorije (koji je bio sacuvan na hard disk). Taj deo odradjuje OS, sto se tice kompa - on je ugasen.
U StandBy-u napaja se memorija da ne bi izgubila sadrzaj... ostale komponente ako podrzavaju, ugase se, ako ne ostanu upaljene.
U hibernaciji je ugašen isto kao i na Turn Off, jedina razlika je što se pre gašenja sadržaj RAM-a upisuje na HDD, a prilikom startovanja se sa HDD-a prebacuje u RAM.Kazem ja, nije 100% ugashen, ali izuzetno malo troshi... Ja recimo laptop stalno stavljam u hibernaciju i retko kad ga gasim
odlučio sam se da probam programčić programčićAko ipak hoćeš program, onda ti preporučujem MatrixShutDown.
nažalost, to je običan tajmerhvala svima na odgovorima
odlučio sam se da probam programčić programčić
Pa šta fali hibernaciji?pitanje ostaje
kako da se ugasi pc ako se ne koristi ili miruje jedan sat ?
Ispade da ga stalno gasis... Ja recimo laptop stalno stavljam u hibernaciju i retko kad ga gasim
Šta je sad problem? Želiš da koristiš ovaj program u firmi? AKo je to - jbg, nisi naglasio. Ako nije to - onda ne kontam šta je problem...kafa sikteruša
pa lepo piše licenca za Single Computer je 20.evrićaŠta je sad problem? Želiš da koristiš ovaj program u firmi? AKo je to - jbg, nisi naglasio. Ako nije to - onda ne kontam šta je problem...