Јован
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 02.08.2013.
- Poruka
- 1.041
- Rezultat reagovanja
- 113
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
R5 1400 + LC CC-120
Motherboard:
MSI A320 Gaming Pro
RAM:
8GB DDr4 Kingston Predator
VGA & cooler:
XFX RX 470
Display:
Benq 24"
HDD:
Kinston V300 120GB +1TB WD Red
Sound:
Asus Xonar DGX + Superlux HD330
Case:
MS Industrial
PSU:
Seasonic S12 II 620W
Mice & keyboard:
A4 Tech Bloody V7M
Internet:
100/6 Mbit/s
OS & Browser:
Windows 10 x64
Још једног мрзело да отвара тему или пита на некој одговорајућој.
@dubaRA7
LC CC 120 је кулер који ћеш да чујеш при оптерећењу, али при неком нормалном раду је тих доста, чује се, али слабо. Мада зависи и како га подесиш, код мене температуре око 30ак степени у мировању а скоро и да се не чује, али при оптерећењу се осети јер сам тако подесио да при већим температурама мало агресивније ради па ми је неки максимум 50ак степени и то на 100% процесора.
@dubaRA7
Видео сам у твојој конфигурацији да имаш Seasonic s12 620 w и како ти се чини то напајање? Ја бих требао да га купим ускоро додуше м12 ево модел и занима ме колико је тихо, пошто ми је то доста битно.
Напајање је доста тихо, од како сам га уградио скоро и да не чујем. Сад зависи шта ти подразумеваш под тихо напајање, али мислим да би задовољило стандарде, посебно ако је нека буџет/средњи сегмент конфигурација у питању.такође видим да имаш и lc cc 120, гледам и њега да купим, не због проблема са температурама него више због звука који интелов сток кулер прави, па ме занима да ли је и он доста тих, тј. да ли је тиши од овог сток кулера? иначе имам i5 7400, тако да температуре нису проблем
LC CC 120 је кулер који ћеш да чујеш при оптерећењу, али при неком нормалном раду је тих доста, чује се, али слабо. Мада зависи и како га подесиш, код мене температуре око 30ак степени у мировању а скоро и да се не чује, али при оптерећењу се осети јер сам тако подесио да при већим температурама мало агресивније ради па ми је неки максимум 50ак степени и то на 100% процесора.