Јован
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 02.08.2013.
- Poruka
- 1.041
- Rezultat reagovanja
- 113
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
R5 1400 + LC CC-120
Motherboard:
MSI A320 Gaming Pro
RAM:
8GB DDr4 Kingston Predator
VGA & cooler:
XFX RX 470
Display:
Benq 24"
HDD:
Kinston V300 120GB +1TB WD Red
Sound:
Asus Xonar DGX + Superlux HD330
Case:
MS Industrial
PSU:
Seasonic S12 II 620W
Mice & keyboard:
A4 Tech Bloody V7M
Internet:
100/6 Mbit/s
OS & Browser:
Windows 10 x64
Још једног мрзело да отвара тему или пита на некој одговорајућој. 
@dubaRA7
LC CC 120 је кулер који ћеш да чујеш при оптерећењу, али при неком нормалном раду је тих доста, чује се, али слабо. Мада зависи и како га подесиш, код мене температуре око 30ак степени у мировању а скоро и да се не чује, али при оптерећењу се осети јер сам тако подесио да при већим температурама мало агресивније ради па ми је неки максимум 50ак степени и то на 100% процесора.

@dubaRA7
Видео сам у твојој конфигурацији да имаш Seasonic s12 620 w и како ти се чини то напајање? Ја бих требао да га купим ускоро додуше м12 ево модел и занима ме колико је тихо, пошто ми је то доста битно.
Напајање је доста тихо, од како сам га уградио скоро и да не чујем. Сад зависи шта ти подразумеваш под тихо напајање, али мислим да би задовољило стандарде, посебно ако је нека буџет/средњи сегмент конфигурација у питању.такође видим да имаш и lc cc 120, гледам и њега да купим, не због проблема са температурама него више због звука који интелов сток кулер прави, па ме занима да ли је и он доста тих, тј. да ли је тиши од овог сток кулера? иначе имам i5 7400, тако да температуре нису проблем![]()
LC CC 120 је кулер који ћеш да чујеш при оптерећењу, али при неком нормалном раду је тих доста, чује се, али слабо. Мада зависи и како га подесиш, код мене температуре око 30ак степени у мировању а скоро и да се не чује, али при оптерећењу се осети јер сам тако подесио да при већим температурама мало агресивније ради па ми је неки максимум 50ак степени и то на 100% процесора.