• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

SBB povecava brzine...

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
ja cak i za 1480din mesecno :p

i ne znam sto se stalno hvatate za to, nije uracunata kablovska.. jel racunate cenu telefonske pretplate kad je u pitanju ADSL? da racunamo onda i cenu struje, posto svima treba struja za net :rotf:

ja bih svakako imao kablovsku TV, pa makar da imam ADSL...
VEovatno zato sto je kod nekih kablovskih operatera po Beogradu uracunata u cenu paketa za net i cena tv pretplate... a ima ih vise... :)

Kobatz

Moderator
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
6.541
Rezultat reagovanja
633
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nzxt
CPU & cooler:
Amd Ryzen 1600 ~ 4.1ghz 24/h
Motherboard:
Msi x450 gaming
RAM:
4 x 4gb Kingston fury 2400 ~ 3000mhz by Micron
VGA & cooler:
Gigabyte 3060ti oc 8gb
Display:
Asus vs27 27' + Denver 56' lcd -madvr+ hitachi projector
HDD:
Adata sx8000 480gb+Kingston 480gb +2x 1.5tb by zamzung
Sound:
Asus Xonar Dx
Case:
Nzxt Apollo case,slight mod
PSU:
Raidmax 530w
Optical drives:
Liteon writer
Mice & keyboard:
Logitech g3,saitek eclipse II
Internet:
sbb 50/4
OS & Browser:
Windows 11,chrome&ff
Other:
Nexus 7' 2013, Htpc i7 2600, rx580 8gb madvr 4k60fps high conf
Ljudi imajte u vidu da smo jedna od retkih sada zamelja kojoj jos nisu zakinuli torrente i da dodatno naplacauju p2p saobracaj;) Imajuci to u vidu(da mi niko ne pita sta skidam i zasto ili koliko skidam) i za 2500din dobijem 12mbit/0.7mbit net,ja sam zadovoljan skroz ;)

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Ovo nisam ni znao... za torente, ne koristim ih vec nekoliko godina... u Evropi su ukinuli torente?

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Ovo nisam ni znao... za torente, ne koristim ih vec nekoliko godina... u Evropi su ukinuli torente?
Ljudi imajte u vidu da smo jedna od retkih sada zamelja kojoj jos nisu zakinuli torrente i da dodatno naplacauju p2p saobracaj;) Imajuci to u vidu(da mi niko ne pita sta skidam i zasto ili koliko skidam) i za 2500din dobijem 12mbit/0.7mbit net,ja sam zadovoljan skroz ;)

Apsolutno netacno: Rumunija, Bugarska, Francuska, Engleska, Poljska,Grcka bez problema koriste torrente, a da ne pricamo o Nemackoj i Svedskoj koje cak imaju i piratske stranke u parlamentu :)

Tako da koleg kobatz, malo si se ti tu nesto prevario ;) ili tesis sebe :d

p.s. Ili si pomesao ogranicenje saobracaja, al to nema veze sa torrentima, to je opet do provajdera i do FUP-a http://www.uswitch.com/broadband/guides/fair_usage_policy/

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.730
Rezultat reagovanja
2.361
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
sto volim ova poredjenja nas i drugih, a gleda se samo po cemu smo losiji...Svedja placa debele takse za puteve i sve vezano za zagadjivace jer im je stranka zelenih na vlasti godinama. Automobili su bezmalo i do 40% skuplji nego kod nas, kao isve ostalo za njih. Nemci hrane 90% EU zemalja, imaju probleme sa ekstremnim muslimanskim grupacijama, dosadni su kao nacija, Grcka?! Sta reci o njima, pre bih ziveo ovde nego tamo kakav god da tamo net bio. Francuska, ekstra zemlja, marsiraju *****i na sve strane, sve je jeftino u 3 lepe, sve sto moze da bude zabranjeno je zabranjeno ili svedeno na ivicu krsenja ljudskih sloboda (ne smes da pusis na ulici, alo! :rotf:). Rumunija, kraljska zemlja. sve med i mleko ko i kod nas + 500% vise cigana i uopste kriminala, silovanja i cega sve ne. Engleska, kombinacija nemacke i francuske. Bugarska...daj molim te. Tamo ne bih ziveo ni da mi daju dzaba hranu.

a da ne pominjem da u vecini zemalja sa zapada mora da se radi i ****i i to dobrano, mora da se postuje zakon i to striktno, nema divljanja po saobracaju, bacanja smeca po ulicama, mora da se reciklira i to ne plastika ovde, a sve ostalo u onaj tamo kontis. U francuskoj bato moras flashe odredjenih boja da bacas u kontenjere obeleze za to, zelena flasha ne ide u isti kosh gde i providna ili braon. Dimi ti cadj iz auspuha u Nemackoj? :rotf: sretno sa kaznaom i cenom popravke.
Previdjate gomile stvari, u smislu razlika izmedju toga sta te sve zemlje imaju ili nemaju u odnosu na nas, a poredite samo ono sto je kod njih bolje, a kod nas losije i mislim da to nije ni objektivno, a ni fer prema vama samima. Dzaba i Rumunima maltene najbrzi i najjeftiniji net na svetu kad im je nezaposlenost ko i kod nas, dugovi jos veci, sirotinja jos veca. Neki potezi takvih zemalja su da skrenu paznju i nadrogiraju srednji sloj stanovnistva, da ih bace u anesteziju nekim stvarima...Tito i Sloba su kod nas to radili sa pivom i alkoholom u globalu, i najveca sirotinja je od soc. pomoci mogla da zdere jeftinog zidara, tako bese skoro 35 godina, dok nas ove privatizacije i demokratija nije okrenula drogama i lekovima, jer sad je jeftinije uraditi se horsom nego se napiti ispred radnje.

i o cemu mi priacamo onda? O brzini interneta koja je veca i jeftinija u nekoj tamo Grckoj, gde samo sto svi nisu ostali bez posla i osnovnih zivotnih potreba? Onima tamo u prihvatilistima za ljude koji su ostali bez posla i kuca je jako bitna stavka sto Grcka ima jeftin i brz net ...A prihvatilista im dupke puna. Dajte momci, budimo realni malo.
I ne, ovo nije politicki post niti imam nameru da pravim nekakav flejm (mada i pravilo koje ovde kaze da nema politike je u sustini pravilo koje kaze "na ovom forumu kad pomislite na realnost i ko je za sta kriv - zabite glavu u pesak, nemojte se tripovati, nama to ne treba" hihi :) ) ali kako da vodis diskusiju o cenama, brzinama i konkurenciji, a da se ne dotices politike kad su te stvari jedna dlaka koja raste iz tela koje se zove politika?! Politika kompanija je usko vezana za trzisnu ekonomiju, koja je deo ekonomske politike i opsteg stanja u zemlji, a sve je to deo aktuelne politike zemlje koju vodi neka vlada koja je tu zbog nekih izbora gde ih je birao narod, a to smo mi...

ZoNi

Free SW Guru
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
3.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Auuu, gx-x, al si se nalupao sada maximalno :)

Ne slažem se sa 90% tvog posta.

Kobatz

Moderator
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
6.541
Rezultat reagovanja
633
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nzxt
CPU & cooler:
Amd Ryzen 1600 ~ 4.1ghz 24/h
Motherboard:
Msi x450 gaming
RAM:
4 x 4gb Kingston fury 2400 ~ 3000mhz by Micron
VGA & cooler:
Gigabyte 3060ti oc 8gb
Display:
Asus vs27 27' + Denver 56' lcd -madvr+ hitachi projector
HDD:
Adata sx8000 480gb+Kingston 480gb +2x 1.5tb by zamzung
Sound:
Asus Xonar Dx
Case:
Nzxt Apollo case,slight mod
PSU:
Raidmax 530w
Optical drives:
Liteon writer
Mice & keyboard:
Logitech g3,saitek eclipse II
Internet:
sbb 50/4
OS & Browser:
Windows 11,chrome&ff
Other:
Nexus 7' 2013, Htpc i7 2600, rx580 8gb madvr 4k60fps high conf
Mislio sam pretezno usa,kanada i te zemlje,u evropi to tek uvode lagano...;) (malo sam preterao)
Bio sam u velikoj britaniji pre 2 godine i tamo gde sam ja bio(kod ortaka) nisam mogao da koristim p2p saobracaj a sve ostalo je radilo ko zmaj(rapidshare ko zmaj radio);)
Kaze ortak vecina internet kompanija imaju takav policy da moras vise da platis da bi mogao da koristis torrente;)

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.730
Rezultat reagovanja
2.361
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
wow, bas me **** dal se ti slazes ili ne. Ja sam proputovao skoro ceo svet, imam tone prijatelja iz raznih slojeva drustva po razlicitim zemljama, rodbine koja se seli vamo tamo, zivi i ovamo i onamo, od grcke preko kipra pa do amerika i australija. Znam o cemu pricam. To sto ti citas samo IT portale i ko zna koje informacije iz sveta, ako uopste citas, to nije moj problem, vec tvoj.

poz.

@kobatz:

Kanada je zesce naj****a sto se interneta tice, maltene potpuno ukidanje p2p, kontrola saobracaja, ogranicenja protoka, a rece mi jedan lik da u odredjenim delovima Kanade gde nemas izbora provajdera osim jednog ili dva moras cak i nesto poput AOL-a da koristis. USA je dosta liberalnija po tom pitanju (makar u praksi) ali tamo zavisi od drzave do drzave, nije svuda isto.

Poslednja izmena od urednika:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
@Gx-X: I poenta tvog posta je da je u Srbiji zivot najbolji? Mislim ne rauzmem te majke mi moje?

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.730
Rezultat reagovanja
2.361
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
ne nije to poenta, poenta je da brzina interneta nije merilo napretka i stanja neke zemlje i da ne cvetaju svuda ruze i da ako je internet brzi i jeftiniji nesto drugo nije i bla bla. Kapiras me sad? :)

Kad se Rumuni pomenu to mi posebno digne kosu na glavi, tamo ne bi ziveo ne znam kakav da im je internet i kakva da mi je plata...Necu sad ovde da pisem primere sta se tamo desava (ili moze desiti vrlo lako) obicnom svetu. Vecina vas je verovatno videla snimak (bilo je u vestima sirom sveta) kad im je lik uleteo u parlament u toku govora premijera i izvrsio samoubistvo...

PS. U Srbiji ako imas dobar posao (ne lopovski) koji je korekto placen zivot jeste prilicno dobar, bar po mom misljenju, kad se sve uzme u obzir (u mojoj glavi vlada takvo misljenje :P )

IvaNftw

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.07.2010.
Poruka
684
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i6 6700k 4.4ghz
Motherboard:
GA Z170x-UD3
RAM:
32 GB DDR4
VGA & cooler:
Nvidia GTX 680
Display:
Dell u2312HM / Samsung 2032BW / Samsung LE40C530
HDD:
850 EVO / 830 PRO
Sound:
Line 6 POD
Case:
NZXT Phantom
PSU:
TT 630W
Mice & keyboard:
Apple magic mouse,Apple wireless keyboard,razer deathadder
Internet:
Cable 25/1
OS & Browser:
OSX 10.11.3
Other:
S7 Edge
+1 za ovaj i prethodni opsirni post ;)

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
ne nije to poenta, poenta je da brzina interneta nije merilo napretka i stanja neke zemlje i da ne cvetaju svuda ruze i da ako je internet brzi i jeftiniji nesto drugo nije i bla bla. Kapiras me sad? :)

Kad se Rumuni pomenu to mi posebno digne kosu na glavi, tamo ne bi ziveo ne znam kakav da im je internet i kakva da mi je plata...Necu sad ovde da pisem primere sta se tamo desava (ili moze desiti vrlo lako) obicnom svetu. Vecina vas je verovatno videla snimak (bilo je u vestima sirom sveta) kad im je lik uleteo u parlament u toku govora premijera i izvrsio samoubistvo...

PS. U Srbiji ako imas dobar posao (ne lopovski) koji je korekto placen zivot jeste prilicno dobar, bar po mom misljenju, kad se sve uzme u obzir (u mojoj glavi vlada takvo misljenje :P )
Slazem se da internet nije merilo i da mzoe bez njega, ali isto tako, sa tim stavom, dobro je da je ovakav, sta ce nam brzi i ostlao, dokle god vecina ljudi tako razmislja, nazalost Srbija nikad nece napredovati, i 70-80% ljudi ce biti informaticki nepismeno, a ne zelis da znas koliko je ljudi "skolski" nepismeno nazalost. I nemoj da ovo bukvalno shvaits molim te kao da forsiram internet, mislim i na druge price: " Sta ce nam vise provajdera, dovoljna su dva", " Plata je 20k, ekstra daj da radim za 20k jer negde nema ni toliko" i slicno... Dokle god se ljudi zadovoljavaju sitnicama, i manjim stvarima od sitnica,bukvalno mrvicama, ne moze niko od nas da ocekuje da bude bolje, jer sto bi neko dizao platu i jurio veci standard, kad se vecina stanovnistva zadovoljava ovim postojecim, i nema neke velike zelje za napretkom? Naravno, svi bi hteli da budu dirketori i plate 300-500k dinara mesecno, a niko nece nista javno da kaze niti Boze moj da malo oznoji d**e za tako nesto, e to je najveci problem i tuga ovde :(

Pa toga imas svuda.. U svakoj zemlji... Sta mislis da kod nas nema toga, dobro jeste ne mozes da uleteis u parlament, jer je toliko obezbedjen da ni Bog otac ne moze da udje, sto je po mom misljenju veca tragedija jer ko zna kakve prevare sve dogovaraju tamo...

p.s. U Srbiji ja mogu da navedem na prste jedne ruke (i to nisam siguran dal bih mogao da stignem do 5og prsta) te ljude koji imaju dobar posten posao, a da je placen... Zna se kako se i od cega se u Srbiji danas zivi, tako da Mare, nemoj meni da furas tu pricu patriotizam ovo ono, kod mene to ne pali ;) Nigde nije sjajno, ali diciti se stanjem u Srbiji i ostalo, je po mom misljenju ili laganje samog sebe, ili tragedija

:wave:

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.730
Rezultat reagovanja
2.361
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
@BEGINER:

Jasno je meni sta ti zelis da kazes, znam i ja to i nema moja prica veze sa patriotizmom (barem mi to uopste nije bila namera). Delim tvoje misljenje oko ovog tvog posta i sve sto si u prvom pasusu napisao, samo bih dodao da je po mom misljenju internet bitan i da se ne moze bez njega, bar u vecini struka u danasnje vreme i da nisam hteo da kazem (niti sam rekao) da se bez njega moze, samo sam rekao da nije presudna stvar kad sagledavas neku zemlju i njen kvalitet i/ili napredak.

Sto se posla tice, 20K je malo para, to svi znamo i dosta nas ne bi ni radilo ono sto radimo za te novce. Ali kad sam rekao korektno placen posao koji ne podrazumeva ilegalne radnje mislio sam na posao gde ne moras (maltene svaki dan) da lomis grbacu, da sedis u kutiji ili prodajes osiguranje od vrata do vrata, a da ti je plata makar nesto iznad ovog drzavnog (izmisljenog) proseka, recimo 800e. Nisam ja megaloman i to nema veze sad sa delom price gde se pokrijem usima, zabijem glavu u pesak i kazem sebi "neki nemaju ni toliko" vec upravno suprotno. To bi recimo zadovoljilo moje potrebe, a da pri tom zivim u "laganica zemlji" koja je relativno jeftina za zivot, ima 6mbit net za 15e, ima solidnu bezbednost na ulicama i mnoge druge lepe stvari.
E sad jbg, ako hocete nova makar solidna kola svake cetiri godine, novi 300+ evra telefon svake pola godine, najbolji hardware i najskuplje lokale, onda nek vam je sa srecom jer tako nesto ovde nikad nece biti, a i napolju bez dobrog fakulteta i lomljenja ledja obican gradjanin to ne moze imati, barem ne lako.

PS. Ja znam da nabrojim mnogo vise tih koji imaju posao za preko 1000e ovde, a vecina njih radi od 7 ujutro do 8-9 uvece, slobodno vreme im je...uzas... i od njih, kolko mi je poznato, dvoje trenutno traze poslove gde ce raditi za 500-600e ali imati i zivot pored posla :( Uglavnom su ljudi programeri ili koderi. Njima nije problem da plate skuplje i jace pakete za net, problem je sto maltene nemaju kad da ih koriste.

Po meni je sa internetom veci problem u mobilnom sektoru. Mnogo para uzimaju za to zezanje, mada, u odnosu na pre 4 godine i to se mrdnulo za maltene svetlosnu godinu ukoliko su specifikacije tacne. Kad sam uzeo telenorov 3G net pre 4 godine (sa onim huwei modemom) to je em patilo od prijema, em islo u jedva 15-25KB/s za 1500din valjda + ogranicenje protoka i bla bla. Sad vec ovde u NS imamo gradsku wi-fi mrezu sa dzabe internetom kakve-takve brzine i slicne stvari o kojima pre 4-5 godina ne bi ni sanjao, o 6mbit kabla da ne govorim.
SBB je meni pruzio pozitivno iskustvo, non stop poboljsava uslugu, nekad kad to i ne moraju (barem iz mog ugla gledanja), ne pamtim poslednji downtime ili neki slowdown koji je trajao neko znacajnije vreme. E sad, ako je nekom 6mbit malo, ima jacih paketa, a nisu nesto puno skuplji. Zaista ne vidim u cemu je problem sa celom ovom pricom oko njih?! :/

PPS. Naravno da je svaka nova konkurencija dobrodosla! Zaboga, nije valjda neko pomislio da ja to ne zelim ili tako nesto?! o.O

Poslednja izmena:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Nigde nije ni bilo problema, ti si istripvo nesto ;) JA sam pohvalio i njih i Ikom, i samo nek se kolju, sto se oni vise kolju, nama bolje, brzi net za iste pare :)

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.730
Rezultat reagovanja
2.361
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Ma Misko81 je nesto filozofirao :P Coek je bas osetljiv kad je net u pitajnu :p

edit: meni je taj IKOM nepoznata stvar, mislim da u NS to nema, ovde samo ADSL, nekakav KDS krep i SBB. Nije mi jasno sto lelekom steka toliko, sto ne puste lepo full ADSL2 20/1.5mbit i da zavrsimo vise sa "osnovnim" internetom u Srbiji. SBB bi morao ispratiti, kao i taj ikom verovatno i svi sretni.

Poslednja izmena:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Ikom je firma koje ima po vecem delu grada, isto kablovsko internet operater,i sasvim su solidni, uproedjenju sa ADSL-om su zmajevi :)

Sto se tice lelekoma, pa on koci ustvari napredak, jer svi provajderi osim SBB zavise od njega, SBB ima svoj link ;) Ali sam i ja svestan, kao sto su i njihovi marketing menadzeri svesni, da sto bi oni pustali tipa 40/3 net za 4000 dingera,, tj najaci paket i dizali sebi cenu zakupa ili protoka ili kako se vec meri, kad mogu i sa mizernim povecanjem da budu najaci, jer znaju da lelekonj to nece ispratiti, a samim tim ni konkurencija koja kao sto sam vec rekao zavisi od istog

hardcoresrbija

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.01.2011.
Poruka
174
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Amd 965 be,Corsair H50
Motherboard:
Gigabyte 970A-UD3P
RAM:
Kingston HyperX Beast 2x4gb
VGA & cooler:
MSI 7850 1gb OC
Display:
Samsung 32H5000
HDD:
WD blue 500gb
Sound:
creative
Case:
Cooler Master Elite 430
PSU:
Cooler Master 460w
Optical drives:
Samsung
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
mnogo brz xD
OS & Browser:
win7
Jel se veceras povecava brzina ? :)

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
valjda, 15-og su rekli ali po obicaju, ne ide svima u ponoc, neko ce i ranije, neko kasnije dobiti ubrzanje..

hardcoresrbija

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.01.2011.
Poruka
174
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Amd 965 be,Corsair H50
Motherboard:
Gigabyte 970A-UD3P
RAM:
Kingston HyperX Beast 2x4gb
VGA & cooler:
MSI 7850 1gb OC
Display:
Samsung 32H5000
HDD:
WD blue 500gb
Sound:
creative
Case:
Cooler Master Elite 430
PSU:
Cooler Master 460w
Optical drives:
Samsung
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
mnogo brz xD
OS & Browser:
win7
ae nek pozure malo treba da skidam COD ,svaki kb mi je bitan :D

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.730
Rezultat reagovanja
2.361
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Poslednja izmena:

Vule

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.964
Rezultat reagovanja
231
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 5800X3D / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
Gigabyte B550 Aorus Elite AX V2
RAM:
32GB Geil Orion 3600Mhz
VGA & cooler:
XFX Merc RX6900XT
Display:
Dell S3222DGM
HDD:
Kingston Fury Renegade 1TB / Samsung 970 EVO Plus 1TB
Case:
DeepCool CH560 Digital
PSU:
ASUS ROG 750W Gold
Dokle više, ne znam ni sa ovim protokom šta ću :D

R_O_N_I_N

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.09.2009.
Poruka
989
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD B55 @3.8Ghz/2.8Ghz NB & Noctua NH-D14
Motherboard:
ASUS Crosshair IV Formula
RAM:
2X2GB Excelram Rippler + 2X8 GB Patriot,sve na 9-9-9-24-27 1T@1600Mhz
VGA & cooler:
ASUS 280x
Display:
ViewSonic VX2260WM
HDD:
Samsung EVO840 120 GB+Samsung 1.5 TB+Samsung HD321KJ 320GB+WD AAKX 500GB+WD 320GB AAKX
Sound:
Integrisana zv. & Logitech G51
Case:
CM Silencio 650
PSU:
Chieftec BPS-850C 850W
Optical drives:
Samsung SH-S223F
Mice & keyboard:
Logitech G400s,neki djubre-plastikaner od 5e(za sad :D)
Internet:
SBB
OS & Browser:
W7 x64
Meni ide download sa 9 na 12....a za upload me neshto zabole uvtze... :D

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.730
Rezultat reagovanja
2.361
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
meni 730 kila/s sasvim ok, ako daju vise jednog dana - cool, ako ne daju - opet cool

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER

Saruman

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.09.2009.
Poruka
484
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II 965+Big Scorpion
Motherboard:
Gigabyte MA790FXT-UD5P
RAM:
GeiL GV34GB1600C8DC 2x2GB
VGA & cooler:
Asus DCUII 7870
Display:
Benq G 2420 HD
HDD:
WD640+2x1TB EADS+1,5TB 153WI
Case:
CM 690
PSU:
Chieftec 750w 14CS
Optical drives:
Samsung SH-S223B
Mice & keyboard:
A4tech X7BF-Logitech 200
Internet:
Kablovski
OS & Browser:
Win 7 & Opera
Other:
LG LH3000
Tacno u 00.01..povecan upload, doduse blago, ali bolje nego pre..:)
Sa uTorentom up ide 55-60 kB/s

Vrh