Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
imam samsung i7500 i kad sam u sobi nemam mrezu kad izadjem napolje dobijem mrezu ali slabu da li se to nekom vec desilo i ako neko zna sta moze da bude problem?
zivim u pirotu,zidovi su debeli oko 20tak cm a kad izadjem iz sobe imam najvise 3 crtice. mreza je mts a repetitor je blizu. promeni sam karticu ali opet isto a tu istu karticu sam stavio u drugi telefon i ima mrezu neznam sta mu je?
ocigledno ne hvata 900mhz. ili je problem softverski sto moze da se resi flesovanjem na drugu verziju softvera a ako to ne pomaze, nesto oko antene ne valja, dal antena ili neko kolo, to ce vec servis utvrditi
na
e a mozes li da mi das link za neku drugu verziju ja vec imam 1.6 i7500XEjC6 i koji je postupak.
a ja sam iz pirota i nemaju servis u blizini pa nemogu da odnesem.
kako hoces.. flesovanjem se ne gubi garancija... mislim, oni ne mogu znati jesi flesovao ili ne.. ovako cekas da ga oni flesuju pa ako ne pomogne, cekas zamenu/popravku.. onako, isfleshujes ga na brzinu, vidis jel pomoglo pa ako nema rezultata, cekas zamenu/popravku..
uglavnom, ako ga nosis u servis na reklamaciju, naoruzaj se strpljenjem
45 dana ako ti tako pise u garantnom listu. Pogledaj jel 45 dana rok za reklamaciji ili je manje. Vise od 45 dana nije.
Ako jeste, nazovi ih tamo negde 44-ti dan i samo im reci da sutra istice 45-ti dan i da dolazis po telefon.
Ako ga nisu popravili, duzni su da ti daju drugi telefon.
zvao sam servis i rekose da ce da bude do kraja ove nedelje jer cekaju maticnu plocu,nemaju je na lageru a zbog nje nemam mrezu tako da se nadam krajem nedelje
sta je radjeno?
ako ide tako kako izgleda, mozda ces morati malo inspekciju da cimas..
jesi ti kupio taj telefon nov? jel znas da li je ikad bio u servisu?
ma nisam nov kupio kupio sam ga na staro ali bi trebalo da je nov,kazu da je dekodiran a prodavac mi je reko da je kupljen da radi na sve mreze.Neznam sta se desava
pa ako jeste dekodiran, garancija se gubi. iz telekoma su dolazili zakljucani. verovatno ga prodavac dekodirao i onda precutao to.
zato sam ja svojevremeno prodavao jedan zakljucan tel kao zakljucan a ako kupac zeli, dekodiram ga o mom trosku i njegovom saglasnoscu da time verovatno gubi garanciju... no, tebi ostaje da ih pitas sto je njima trebalo 45 dana da ti utvrde to sto su utvrdili.
sta pise na racunu, ko je prodavac? mts?