Ali si me prvo udavio sa PM-ovima!Najverovatnije cu ti ja odgovoriti na to pitanje, poshto bi taj telefon trebao kod mene da ode Jer sam odustao od Desire-a kada sam video kako radi ovo chudo
Ubijesh vreme 100% od Amsterdama do Njujorka...Ali si me prvo udavio sa PM-ovima!
BTW, na konto ove price... ali i ove (posto je rec o istoj bateriji)... odradih i sam isti test.
8 sati i 21 minut neprekidne reprodukcije DivX filma, dok se plejer nije sam iskljucio kada je baterija stigla do 10% kapaciteta... fantasticno.
Autonomija na ovom modelu kida.
Nema ovo veze sa "sPhone"-om, to je bio test na Wave-u!Tih, CARe, kakav si sPhone fanboy...
Znači da se tarifira na minut, tipa pričaš minut i jednu sekundu, tarifira se kao dva minuta, ili pričaš jednu sekundu, tarifira se kao minut. Ode poprilično minuta tako.
Pa kako nije, Bog te maz'o... stari paketi su isli sa 60+1 tarifiranjem, novi sa 60+60. Razlika dupe i oko. A svi se mi uglavnom drzimo starih paketa ponajvise zbog toga - tarifiranja.Tako nesto sam i ja kontao, nije to toliko strasno... tj. valjda nece biti, ako su od skoro krenuli