Sve moguce softvere sam probao svi pokazuju isto.Cak sam i kupio drugi hladnjak freezer artic 34 duo isti problem samo malo manje temperature ,upalim racunar odmah temperatura dodje do 62,kada udjem u igricu ide do 65 .moguce da softver ne prikazuje dobro. Vidi da li je sam hladnjak vruć, ako je hladan onda vidi da li dobro leži na procesoru
Sve je uradjeno kako treba ventilatori rade sve je u redu provereno.Da li je priključen cpu cooler fan, da li se okreće?
Rezultati koje si naveo su odraz loše nameštenog hladnjaka ili ventilatora koji ne radi.
Instaliraj i drajvere za čipset.
Ista je situacija i kada stavim box kuler.Veoma cudna situacija.Sve je uradjeno kako treba ventilatori rade sve je u redu provereno.
Jedino ako je zaglupio senzor temperature.
Mozes li sa postavis skrin tih ocitavanja temperatura sto gledas.
Koje kuciste, ventilatori u kucistu ?
Pa nzm oba imaju tdp od 65w ali mislim da se ovaj 3600 greje vise sad nisam ni ja siguran, proveri kuler da li si lepo stavio..Pre ovog procesora sam imao ryzen 3 2200g on je imao normalne temperature 40 stepeni ovako,dok igram 65.
Ne zatvaraj taj task menadžer, čoveče!Jos jedna zanimljiva stvar.Kad otvorim task menadzer temperarura padne cak do 33 stepena ali cim ga zatvorim vrati se na 62