Pozdrav,
Obecao sam Vam zavrsen setup,ali sam naisao na problem
Naime sklopio sam prvi racunar:
-Ryzen 5 2600
-Sapphire Nitro+ RX 580 8GB (polovna)
-Msi B450 Tomaxawk Max
-HyperX Fury DDR4 2666
-biostar 256GB ssd
-Toshiba 2TB HDD
LG 29" ultrawide full HD
Evo i slicica setupa
Instaliram odmah po zavrsetku radova battlefield 1 sa origina
Stavim sve na ultra,i igram bez problema sve super.
Posle oko 45min igranja dolazi do prvih problema,teksture u igri kao sto su trave,vrhovi grana ili sve ivice se produzavaju kao kabl ili linija u beskonacnost.Igra nastavlja da radi na preko 60fps(oko 63-65) i sve je ok nema nikakvih drugih problema.Pomislih da je u pitanju neki bag ili sta znam vec.Iskljucim igricu,i vratim se za oko 10 min ponovo da igram,sve uredu.Medjutim posle 30mim do 1 sat dolazi do istog problema.
Ovaj put pokusavam da promenim sve sto mogu u video podesavanjima igre,ne uspevam nista.
Namerno nastavljam da igram ovako,posle nekih 20min igra se crasuje
Restartujem komp i sve opet radi kako treba
Udjem u igrici ukljucim onaj djavo sto prati rad graficke Radeon-ov i ona ne prelazi 67 stepeni.
Sta moze biti uzrok ovoga,imate neku ideju kako da proverim sta je uzrok preciznije.Svaka pomoc dobrodosla.
Hvala u napred
Marko
Obecao sam Vam zavrsen setup,ali sam naisao na problem
Naime sklopio sam prvi racunar:
-Ryzen 5 2600
-Sapphire Nitro+ RX 580 8GB (polovna)
-Msi B450 Tomaxawk Max
-HyperX Fury DDR4 2666
-biostar 256GB ssd
-Toshiba 2TB HDD
LG 29" ultrawide full HD
Evo i slicica setupa
Instaliram odmah po zavrsetku radova battlefield 1 sa origina
Stavim sve na ultra,i igram bez problema sve super.
Posle oko 45min igranja dolazi do prvih problema,teksture u igri kao sto su trave,vrhovi grana ili sve ivice se produzavaju kao kabl ili linija u beskonacnost.Igra nastavlja da radi na preko 60fps(oko 63-65) i sve je ok nema nikakvih drugih problema.Pomislih da je u pitanju neki bag ili sta znam vec.Iskljucim igricu,i vratim se za oko 10 min ponovo da igram,sve uredu.Medjutim posle 30mim do 1 sat dolazi do istog problema.
Ovaj put pokusavam da promenim sve sto mogu u video podesavanjima igre,ne uspevam nista.
Namerno nastavljam da igram ovako,posle nekih 20min igra se crasuje
Restartujem komp i sve opet radi kako treba
Udjem u igrici ukljucim onaj djavo sto prati rad graficke Radeon-ov i ona ne prelazi 67 stepeni.
Sta moze biti uzrok ovoga,imate neku ideju kako da proverim sta je uzrok preciznije.Svaka pomoc dobrodosla.
Hvala u napred
Marko