Pa ja ne znam koju ti imas i da li imas 5700 xt ali ja je bukvalno ne cujem,imao sam pre rx 580 i ona je radila kao traktor za ovu.Mozda prve verzije koje su izbacili su bile glasne ova moja MSI je nečujna.
Iskreno bas me briga nek rikne kupicu drugu neku Vazno da je za sada odlična i zavrsava stvar.i opet mislim da je najbolja kupovina za te pare.Malo je i glupo sto su se svi zaleteli da je pljuju a jos nije ni isprobana kako treba.Jbg AMD je ovog puta dobro odradio posao i morace ljudi to da prihvate.Verovatno nisi cuo sta je tiha kartica ali ok Bitno je da si zadovoljan. Osim sto nije toliko tiha mnogo je veci problem sto se takve kartice mnogo brze kvare. Ali necu da te sad bacam u bedak.
80°C nije bas zanemarljiva temperatura. Mislim ok ona nece riknuti sad ali joj se smanjuje radni vek na taj nacin.
Pa i nisu bas. Recimo AsRock X470 Taichi je kod nas oko 220e dok je recimo Gigabyte X570 Aorus Elite isto oko 220. Verujm da ne moze biti losa ploca.Gledam uzet ovu grafu kad izade nereferentni model, stavio bi na b450 maticnu a ona ima pcie 3, e sad kolikobi to bolje radilo da stavim na x570 koja ima pcie 4? Malo su prenapucane cijene x570 pa nemam bas toliki budzet.
Au brate kakav si ****dzija,idi malo prosetaj negde,izadje u park hrani golubove,sta samo drndas narod ovde!Ako sam napisao b470 greskom zna se sta sam mislio a savet sam mu ujedno dao ako se reši za procesor.B470 ne postoji
B450 i X470 nije isto. X470 ploce imaju bolju vram sekciju (za one koji hoce da overklokuju ovo je najbitnije) naravno i ovo ne mora da znaci bolje je uzeti najbolju B450 nego najgoru x470 plocu.
Nije potreban update biosa za B450 ukoliko se ne koristi procesor iz trece generacije. I kome si uopste pisao niko nije spominjao plocu u smislu za procesor vec za graficku
Kad si vec preso na maticne, u mojim planovima je r5 3600 i aorus elite stavio bi lc cc120 rgb , ima li kakav oc potencijal procesor na toj maticnoj , ako ne, mi mozes predloziti nesto bolje do 120-130 eura.B470 ne postoji
B450 i X470 nije isto. X470 ploce imaju bolju vram sekciju (za one koji hoce da overklokuju ovo je najbitnije) naravno i ovo ne mora da znaci bolje je uzeti najbolju B450 nego najgoru x470 plocu.
Nije potreban update biosa za B450 ukoliko se ne koristi procesor iz trece generacije. I kome si uopste pisao niko nije spominjao plocu u smislu za procesor vec za graficku
Eto,jos jedna mirođija Aman niko ga nije napao,ja to kazem u šali,pogresio sam sa pločom i to nije razlog da me odmah ismeva a video sam da i druge tako sarkastično ispravlja.Razumem ja šalu ali vec ovo je pod***avanje.Ja sam ovde dosao da pomazemo jedni drugima, i meni često treba pomoc i neke stvari ne znam a to nije razlog da me neko zeza.Izvinjavam se ako sam nekog uvredio.Prosto ne mogu da vjerujem koliko ste ovih dana nasrnuli na Dominatora, covjeka koji je pomogao 50% clanova foruma. Imam osjecaj da tako pisete protiv njega cisto da nesto napisete,napisao je sasvim normalno kako je, nista lose nije mislio pod tim sto je rekao da ne postoji B470. Preporucam tebi i ostalima da izadete napolje, jer vam je to ocito potrebno, u vas (ne) odgoj ne ulazim.