Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Iskreno, ja sam prvo probao u paint-u. Naravno, nije mi bilo prihvaćeno. Pošto nisam želeo da se bakćem sa njima, unajmio sam sudskog tumača (prevodioca) koji mi je potebne dokumente preveo na engleski, overene naravno. Pisao support-u i prošlo, dok si rekao keks.
Lol nisam znao da treba i to na tvoje ime. Do sada nisam dizao. Srecom pa imam jedan stan na moje ime sto rhher rece ne treba cale da ima uvid sa koliko suski raspolazem dovoljno je sto mu pomozem sa racunima
Hahahah nisam smogao snage da procitam celu ovu glupost. Ne znam ko je gori. Ovaj sto je navukao neke "novinare" da plasiraju njegovu bajku ili oni jadnici u komentarima sto ne znaju ni da se potpisu, a nekako komentarisu po b92 vestima jer nemaju sta pametnije da rade
Razmisljam da pocnem sa rudarenjem LiteCoina i sklopim neku masinu sa R9 280x za 500e.
Da li se isplati ? Kakva je buducnost ovog biznisa?
Ako propadnu BitCoin i LiteCoin mozda ce moci nesto drugo da se radi sa tom masinom,vidim neke nove valute se pojavljuju.
Koliko sam upoznat scrypt asic se uskoro pojavljuje na trzistu sto znaci da diff ode i sa njim i nasa zarada od sadasnjih kompjutera...
Vec jedno pitanje, slanje novca preko bitsamp-a koju opciju da odaberem preko EU Bank (SEPA) ili International Bank ?
ince imam racun u banca intesa ako to nesto znaci