Titanijum ne volim, lagan je i deluje na ruci kao jeftin sat. Volim 316L celik. Kvarc ima svoje prednosti mada meni je jedina prednost u tome sto su jeftinji i sto moze da se stavi odmah na ruku kad si u zurbi. Kvalitetni automatici ne odstupaju previse da li je to 5 10 20 sekunde na 24h mene to ne opterecuje uopste. Nekad kad me bas mrzi cak ne podesim ni datum, retko al desava se.Za 300e ima solidnih Citizen solarnih modela - safir+titanium i kvarcni mehaniznmi koji su robusniji i precizniji od bilo kog automatika.

Dobre navike ne treba menjatiMoj brat iskljucivo vodomere fura![]()

Ne volim smart satove, Apple Watch ne znam ni gde mi se nalazi. 45mm je gornja granica, sve preko toga mi deluje neukusno, a hronografe volim, šta ćuImas i one koji furaju samo smart watch.
Za mene koji sam protivnik velikih satova a pod time smatram sve sto je preko 45mm bolje da neko fura i vodomer od 50mm ako je to kvarc ili automatik nego ova digitalna sranja

Hronografe ne volim iskreno, pogotovu me nervira kada kazaljka stoji non stop na 12h i ne pomera se, kao da je sat mrtav. ali ok, stvar ukusa. od 11 satova nemam ni jedan hronograf ali cu verovatno da uzmem jedan cisto da razbije monotoniju kolekcije.Ne volim smart satove, Apple Watch ne znam ni gde mi se nalazi. 45mm je gornja granica, sve preko toga mi deluje neukusno, a hronografe volim, šta ću![]()
Smart sate nose predsednici drzava, nose milijarderi na javnim nastupima... Odes u BG na hovnima i svaki kacketas ima Rolex.To sto ce neko da nosi sat radi staleza je debilizam ali nazalost i nesto sto se dosta gleda pogotovu u BG recimo. Ali svakako onaj ko nosi sat iz takvog razloga je denge.
Nosenje smart sata za svaki dan je za mene covek bez ukusa. Takav sat je namenjen za sport, ne za svakodnevno nosenje tokom dana. Ne mozes sa pametnim satom da odes na poslovni sastanak ili na svadbu, mislim mozes ali ono.. kao da neko ode u trenerkama i dukserici sa betonkama na maturu.
Hronografe ne volim iskreno, pogotovu me nervira kada kazaljka stoji non stop na 12h i ne pomera se, kao da je sat mrtav. ali ok, stvar ukusa. od 11 satova nemam ni jedan hronograf ali cu verovatno da uzmem jedan cisto da razbije monotoniju kolekcije.
Po meni idealan sat je velicine 39mm
Ovako nesto
To sam planriao kao jednu od kupovina.