Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
ima li neko ideju gde bi mogao da pod povoljnijim uslovima nedjem neku zamensku narukvicu za ovaj sat - povoljniji mislim da je cena povoljnija od originalne. original kozna kosta oko 90eur i nju bi da izbegnem jer mi se dezintegrisala na ruci. celicna kosta 50-60eur vise.
ne pamtim kad mi je zadnji put trebalo 5+ sati da nesto pronadjem na internetu. uspeo sam samo na jednom mestu da pronadjem metalnu za 100$. koznu nisam nasao al' sam nasao sajt koji je ima u katalogu al nema na stanju. cena 45$. deru ovi ovde. uglavnom, videh na forumu svet satova par domacih radionica pa cu to prvo njih da proverim i da eventualno okusam srecu
Koliko moze da vredi Tonino Lamborghini 2202?U njemu su dva mehanizma,jedan miyota drugi seiko. U pitanju je ovaj model,s tim sto je dominantna boja crna i nije kozni kais nego metalna brazletna.Hvala