Uvek je bolje uzeti isti model sa metalnom narukvicom pa dokupiti koznu ili neku drugu (gumenu ili nato strap) jer kad se kupuje metalna odvojeno uvek je dosta skuplja nego kad se kupuje na satu. Kad gledas da li moze da se uklopi druga narukvica gledaj samo da li na sredini spoja ima budzu ili nema (ravan spoj). Ako je ravan, pasuju vecina narukvica te sirine, a ako je sa izbocinom treba da trazis bas specificnu narukvicu za taj model.Edit: nadjoh i sa metalnom narukvicom za nekih 800din vise. Nema mi taj smek kao kozni, al je isto lep. Mada isplati mi se da kupim taj i jos dokupim platnenu ili koznu narkukvicu i resen problem.
45 nije preveliko, probaj bilo koji model, svrati do neke radnje pa vidi, ja imam sat od 45 mm, ali i 2 metraNadjoh sad jos jedan casio za 150e, jos bolji. Sad on je promera 45mm za razliku od ovog 39. Ja licno nemam siroke zglobove na ruci, pa je l' ce 45 biti overkill?
17cm . Moze da naraste vezbanjem naravno.Ae mi reci obim zgloba, pls, da steknem uvid, znacilo bi mi. A ovo i jeste decija ruka, tako mi izgleda, ali opet i ja necu kasnije imati jaci zglob nego sad sa 17god, msm sta tu ima da naraste? Mozda malo bude razlike. [mozda je ovo neko skroz mladjano dete :p]