Rut je okrenut ruskim konzumentima što se tiče video sadržaja tako da ako tražiš film ili seriju očekuj je sa ruskim audiom , Rusi ne vole titlove. Sasvim logično ako tražiš najnovije epizode ne možeš ih naći dok ne budu sinhronizovane na ruski a za to treba vremenasuper. Ja skino betmen-a (animirana) iz 1995 sa TPB-a, aj skini celu seriju sa RUT-a kad je tako dobro sidovano Pitanje je sta ko skida. Eno Jovan nalazi svu muziku na RUT, ja tamo ne mogu da nadjem ni jednu pesmu koju bih slusao Od coveka do coveka zavisi valjda...Ja koristim sve te trekere pa gde sta prvo nadjem, nekad i nadjem sta mi treba na RUT i td. Nebitno. Koristi ko sta voli i to je ok.
Otislo.Dve pozivnice za IPTorrents, kome treba neka mi prosledi svoj mail na pm.
Sreca pa kod filmova ostavljaju i originalni engleski audio.Rut je okrenut ruskim konzumentima što se tiče video sadržaja tako da ako tražiš film ili seriju očekuj je sa ruskim audiom , Rusi ne vole titlove. Sasvim logično ako tražiš najnovije epizode ne možeš ih naći dok ne budu sinhronizovane na ruski a za to treba vremena
Naravno, a izbaciti ruski audio je posao od 30 sekundi.Sreca pa kod filmova ostavljaju i originalni engleski audio.