aj kad dodjem kuci da vidim dal je moj nalog aktivan pa cu ti ga dati meni ne treba nisam mogao da nabijem ratio mada se nisam ni udubljivaoDa li neko ima pozivnicu za ScienceHD?
Ne znam šta si tražio na rutrackeru, ali reći da je bezveze i da nema ništa je - pa, bezveze. O poređenju retencije na njemu i TPB-u, extratorrentu i sličnima da ne govorimo.rutracker je bzvz, nema nista, TBP je bolji iskreno (ne trebaju meni popularne stvari koje su aktuelne, to imam na TL i svuda)...Zamunda...to cu proveriti, za to nisam cuo do sad. Imate i extratorrent.cc ako nekog interesuje, to je mnogo bolje od rutracker-a
edit: dobih pozivnicu za Demon. Hvala moderatoru
pa evo ti cist primer, preksinoc kasno izasao Blacklist nova epizoda, na TL ga ima, na TPB ga ima, na RUtracker ga nema (720p). A meni treba odma i hitno. Tako neke stvari. Extratorrent ga imao takodje. E sad od starijih stvari, jbg, ko ce se setiti. Na TPB i kad pise da nema seedera, ne znaci da nema, magnetujes, sacekas, ukljucis exchange i gle cuda, najcesce ima, naravno ne uvek.Ne znam šta si tražio na rutrackeru, ali reći da je bezveze i da nema ništa je - pa, bezveze. O poređenju retencije na njemu i TPB-u, extratorrentu i sličnima da ne govorimo.
Dakle, šta tražiš? Možeš na PM.
Informiši se o rumunskom Filelist-u, pa ako te zanima i planiraš da ga koristiš poslaću ti pozivnicu.