Markovic1
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 18.07.2017.
- Poruka
- 61
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
Pozdrav svima,
Imam problem sa Razer BlackShark V2 Pro (2023) slušalicama pa me zanima da li je neko imao slično iskustvo.
Slušalice su radile potpuno normalno sve dok tokom igranja CS2 nisu odjednom prestale raditi usred meča. Nije bilo nikakvog firmware update-a, gašenja računara, nestanka struje niti bilo kakvih promjena na sistemu.
Trenutno stanje je sljedeće:
Slušalice nemaju 20 sati korištenja.
Pošto su istovremeno prestali raditi i USB data prijenos i 2.4 GHz povezivanje, a Bluetooth i punjenje i dalje rade, zanima me da li je neko imao sličan kvar i da li postoji rješenje ili je u pitanju hardverski problem na samim slušalicama.
Hvala unaprijed na svakoj pomoći.
Imam problem sa Razer BlackShark V2 Pro (2023) slušalicama pa me zanima da li je neko imao slično iskustvo.
Slušalice su radile potpuno normalno sve dok tokom igranja CS2 nisu odjednom prestale raditi usred meča. Nije bilo nikakvog firmware update-a, gašenja računara, nestanka struje niti bilo kakvih promjena na sistemu.
Trenutno stanje je sljedeće:
- Bluetooth veza radi normalno i zvuk funkcioniše bez problema.
- USB dongle se uredno prepoznaje u Windowsu.
- Slušalice se više ne mogu povezati preko 2.4 GHz veze (dongle).
- Pokušao sam više puta pokrenuti ponovno uparivanje (pairing), ali bez uspjeha.
- Problem je isti na više USB portova i na drugom laptopu.
- Slušalice se normalno pune preko USB-C kabla.
- Kada ih spojim direktno USB kablom na računar, Windows ih ne prepoznaje kao audio uređaj.
- Razer Pairing Utility i Recovery Tool prepoznaju dongle, ali ne vide slušalice kada su uključene.
- Pokušao sam i pritiskom na EQ dugme promijeniti način povezivanja. Slušalice glasovno prijave "Wireless HyperSpeed", ali nakon toga se ništa ne desi i veza sa donglom se ne uspostavlja.
Slušalice nemaju 20 sati korištenja.
Pošto su istovremeno prestali raditi i USB data prijenos i 2.4 GHz povezivanje, a Bluetooth i punjenje i dalje rade, zanima me da li je neko imao sličan kvar i da li postoji rješenje ili je u pitanju hardverski problem na samim slušalicama.
Hvala unaprijed na svakoj pomoći.