Naravnoja bih to polir'o![]()
E vidis to sam i zaboravio, pa mislim da sam negde video da je taj dodatak oko 800din (dobro 200din manje vise nebitno) i sa tim je TRUE vec skuplji ondaKTRUE i i7 ili i5, ko hoce mora da dokupi bolt-thru, oko 1000 dingera, to mu dodje na isto, cak i skuplje cini mi se (ne znam koliko je sad nov TRUE)....
Kakva mu je baza, bre, k'o neki TR produkat da gledamStigao Megahalem, prvi utisci o kvalitetu izrade su odlicni, detaljniji test vs. TRUE sledece nedelje.
Ja konkretno nisam vican shmirglanju, ali Dule i Djole jesu svakako, a kuler montiram tek u petak kako bih do tad detaljno istestirao 212+... Pa neko ce se vec javiti da to zajednickim snagama odradimoOd Dekare ocekujem test Megahalems vs TRUE a od Shikija Megahalems VS. Hyper 212+! Bravo momci, pretekli ste sve IT u Srbiji sajtove sa eksluzivom. Raduje me sto je stigla B revizija. Za 2 nedelje stize i Mega Shadow tako da ce nekom Velika Senka uskoro krasiti kuciste a i dobro hladiti. Oce li smirgla da radi iznad 1000 i sitnija?
Znash gde zivim, a i illidanu cu lako da objasnimTako je, smirglaj i cuti, koji si moj visio po teretanama kad ni cooler ne mozes da smirglas.
Test radi u istom danu, dovoljno je 10 prolaza linxa i koristi isti ventilator, bilo bi dobro na <1200rpm sto bi trebalo da bude silent varijanta i recimo ~1600-1800 rpm sto bi trebalo da bude "podnosljiva" performance varijanta.
Btw, ima i True copper!
+1znam gde zivisa ne pijem pivo
![]()
Ne diraj bazu, test ima da bude sa takvom kakva je... ipak, takva dolazi iz fabrike, takva mora i da se probaJa konkretno nisam vican shmirglanju, ali Dule i Djole jesu svakako, a kuler montiram tek u petak kako bih do tad detaljno istestirao 212+... Pa neko ce se vec javiti da to zajednickim snagama odradimo
![]()
Eh bem mu...Ipak mora smirglanje i na megahalemu.
Paaaa, bilo bi interesantno da se uporedi TRUE vs. IFX vs. Megahalems stim da bi ja polirao sva 3 da vidimo pun potencijal i tu mislim da ce razlike biti jako male. Sa nepoliranim bazama razlika moze da bude velika i mislim da se upravo zbog toga javljaju velike razlike u raznim testovima. Takodje, nijedan od ova 3 coolera se ne uzima "slucajno", pa je realno ocekivati da ko zeli maksimalne performanse i kupuje ove coolere odradi i poliranje.Ne diraj bazu, test ima da bude sa takvom kakva je... ipak, takva dolazi iz fabrike, takva mora i da se proba
Posle ti smirglaj, pa uporedjuj razlike
Jos cu vala da raskacim i ovog mog IFX-a, i njemu je baza fabricka, "kriminalna"... pa ce to da bude jedan fin triling cooler-a
![]()