Naravno .ja bih to polir'o
E vidis to sam i zaboravio, pa mislim da sam negde video da je taj dodatak oko 800din (dobro 200din manje vise nebitno) i sa tim je TRUE vec skuplji ondaK . A novi TRUE ima za oko http://www.itsvet.com/proizvod/thermalright-ultra-120-extreme-lga775-am2-am2+-939/comp_comp_cooler/618/731 Ako je verovati ovome. Megahalem bi trebao biti onda novi pobednik sto se tice $/hladjenje sto moze kod nas da se uzme.TRUE i i7 ili i5, ko hoce mora da dokupi bolt-thru, oko 1000 dingera, to mu dodje na isto, cak i skuplje cini mi se (ne znam koliko je sad nov TRUE)....
Kakva mu je baza, bre, k'o neki TR produkat da gledamStigao Megahalem, prvi utisci o kvalitetu izrade su odlicni, detaljniji test vs. TRUE sledece nedelje.
Ja konkretno nisam vican shmirglanju, ali Dule i Djole jesu svakako, a kuler montiram tek u petak kako bih do tad detaljno istestirao 212+... Pa neko ce se vec javiti da to zajednickim snagama odradimoOd Dekare ocekujem test Megahalems vs TRUE a od Shikija Megahalems VS. Hyper 212+! Bravo momci, pretekli ste sve IT u Srbiji sajtove sa eksluzivom. Raduje me sto je stigla B revizija. Za 2 nedelje stize i Mega Shadow tako da ce nekom Velika Senka uskoro krasiti kuciste a i dobro hladiti. Oce li smirgla da radi iznad 1000 i sitnija?
Znash gde zivim, a i illidanu cu lako da objasnim pa ste uz pivo slobodni da radite kako vam volja . Inace na testu ce biti Noctua P12 (max 1300rpm) i ovaj cooler master shto dolazi uz 212+ koji se vrti na max 2000 pa ce se sve lepo videti.Tako je, smirglaj i cuti, koji si moj visio po teretanama kad ni cooler ne mozes da smirglas .
Test radi u istom danu, dovoljno je 10 prolaza linxa i koristi isti ventilator, bilo bi dobro na <1200rpm sto bi trebalo da bude silent varijanta i recimo ~1600-1800 rpm sto bi trebalo da bude "podnosljiva" performance varijanta.
Btw, ima i True copper!
+1znam gde zivis a ne pijem pivo
Ne diraj bazu, test ima da bude sa takvom kakva je... ipak, takva dolazi iz fabrike, takva mora i da se probaJa konkretno nisam vican shmirglanju, ali Dule i Djole jesu svakako, a kuler montiram tek u petak kako bih do tad detaljno istestirao 212+... Pa neko ce se vec javiti da to zajednickim snagama odradimo
Eh bem mu... Pa zar svaki super kuler mora da bude malo neravan što se tiče baze?! Jel moguće da je iz te klase jedino Scyte Mugen 2 totalno ravan za koje znam, bar su tako rekli na nekom testu na xbitlabsu ili gde sam već čitao..Ipak mora smirglanje i na megahalemu.
Paaaa, bilo bi interesantno da se uporedi TRUE vs. IFX vs. Megahalems stim da bi ja polirao sva 3 da vidimo pun potencijal i tu mislim da ce razlike biti jako male. Sa nepoliranim bazama razlika moze da bude velika i mislim da se upravo zbog toga javljaju velike razlike u raznim testovima. Takodje, nijedan od ova 3 coolera se ne uzima "slucajno", pa je realno ocekivati da ko zeli maksimalne performanse i kupuje ove coolere odradi i poliranje.Ne diraj bazu, test ima da bude sa takvom kakva je... ipak, takva dolazi iz fabrike, takva mora i da se proba
Posle ti smirglaj, pa uporedjuj razlike
Jos cu vala da raskacim i ovog mog IFX-a, i njemu je baza fabricka, "kriminalna" ... pa ce to da bude jedan fin triling cooler-a