Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Nekoliko slika proteklih radova.
U tripu da sto vise prenesem nekog vizuelnog dozivljaja enterijera odlucio sam da se sve lepo oblozi iznutra u kozu i lepo isara koncem Od svih boja nekako mi je ova krem najluksuznija zamisljajuci je kad bude u kombinaciji sa crnim komponentama i zicama. Naravno posao sa kozom je radilo strucno lice Za to je bilo potrebno sve lepo rastaviti, isplanirati i posle oblaganja sastaviti
Nazalost nije se ostvarilo to sto sam zeleo, necu da kazem da je rip ali kako su mi isekli stranice skoro da i jeste.. smorio sam se totalno Ostalo sam manje vise i uradio
Jos mi je i hosting provider puko po ko zna koji put
Moze ovo da se turpija i jbawa ali se po ovom napravljenom nacrtu trebao iseci prozor na laseru, sto se vise nikad nece uklopiti kako treba, zverace zazori na sve strane
@JBL, pa u principu kapiram zasto je ovako ispalo, ne mogu ni oni da podese taj jet da podjednako sece celom takoreci debljinom te stranice.. Trebalo bi da mozes samo smirlganjem da skines te delove gde jet nije prosao i da odradis taj prozor kako si planirao na laseru.. Pretpostavljam da si neku H-gumu planirao da stavis izmedju prozora i stranice? Ako je to slucaj, prekrice sitne nepravilnosti..
Moze sve samo treba imati alat i znanje, po forumima sam vidjao perfektne rezove na istim stranicama. Smirglanjem/turpijanjem ja mogu da skinem delove gde je ostalo ali tamo gde je "odgrizeno" ne mogu nista uraditi, ne bi stavljao nikakvu gumu i sakrivao ovakve stvari, ili perfektno ili nikako. Zamisao je bila kao i na proslom kucistu da se isece otvor na osnovu istog crteza isece prozor za 2 cm veci i da se na cnc-u upusti tako da dodje u ravni sa metalom i da izgleda perfektno.
Hmm... Onda jedino sto mozes je da probas precizno da iscrtas tipa milimetar-dva, ili koliko god vec da je preslo preko tog tvog crteza i da isturpijas na tu dimenziju, i isto tako promenis nacrt i za prozor
Nije nepopravljiva situacija... jeste menja planove i dodaje puno "ručnog" posla. Ovo se već teško može nositi i na laser, cimanje je im da ubodu nultu tačku naspram koje treba mašina da seče.
Mala promena nacrta, tj. blago povecanje otvora je nesto sto obecava. Napravis nalepnicu po novom nacrtu, nalepis je i po njoj odradis. Ili CM posalje nove stranice