JBL
Modding Guru
- Učlanjen(a)
- 21.10.2009.
- Poruka
- 1.264
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Mdpc 036
- Urednik
Doslo je vreme da se nastavi dalje Zadovoljstvo mi je da otvorim sada vec, treci po redu worklog na Pc Axe-u !!
Ovoga puta najvece zahvalnice idu Cooler Master-u Srbija koji mi je obezbedio fenomenalne proizvode i naravno Pc Axe-u koji je udruzenim snagama sa Cooler Master-om omogoucio da se sve ovo desi. :cheers:
Kao i do sada, pokusacu da pomerim svoje i svetske granice, da radim sa novim materijalima,alatima i napravim nesto novo unikatno i originalno.
Takodje, ovo ce biti moj prvi tematski projekat koji sam ikad radio Inspirisan Bmw vozilima,imam zelju da prenesem taj "passion" na kuciste i komponente, ne planirajuci da se zaustavim sve dok ne ostvarim nivo kvaliteta kakav Bmw kao brend zasluzuje i ima.
Necu zuriti,sve zelim da ide umerenom brzinom tako da imam vremena da razmotrim sve moguce opcije i nadjem najbolja moguca resenja koja se uklapaju u moj ukus i standarde a da pritom vodim normalno svoj zivot i posao
Nadam se da cemo svi uzivati u ovoj avanturi i imati zajednicku zabavu tokom zimskih perioda
Poslednja izmena: