Pa,odlucio sam se da kuciste spolja bude totalno crno,nisam hteo nikakve drugacije egzibicijejako lepo izgleda, bravo. steta sto nisi lajsne ofarbao u plavo, one dve tanke, malo "in your face" look.
i tako mi najbolje izgleda,a unutrasnjist ce biti u plavo-crnoj kombinaciji 

tako sam i ja radio kod Black MambeHahaha,neverujem,tek sada vidim da si imao isto kuciste!!!extratako sam i ja radio kod Black Mambe
http://img33.imageshack.us/img33/3001/img1309.png
http://localhostr.com/files/c6a037/IMG_1318.png

ahaa, sad kapiram full black look a unutra dvobojno, jako zanimljivo zvuci i cekam nastavak moda sa velikim nestrpljenjem. go! go! go! sinda power! : DPa,odlucio sam se da kuciste spolja bude totalno crno,nisam hteo nikakve drugacije egzibicijei tako mi najbolje izgleda,a unutrasnjist ce biti u plavo-crnoj kombinaciji
![]()

Videces kada dodje vreme za tosuper! vidi se da si bio vredan. imam pitanje, kako ces da rutujes kablove od napajanja?

Svaka žica svoju rupu?Videces kada dodje vreme za to![]()
Jesam li pogodio 

HahahahaSvaka žica svoju rupu?Jesam li pogodio
![]()
Pa za 6-pin sam to planirao,a za 24-pin standardni otvor
kako si samo pogodio? 
Kratka verzija kako: Imam mnogo iskustaHahahahaPa za 6-pin sam to planirao,a za 24-pin standardni otvor
kako si samo pogodio?
![]()

Znash one situacije kada si siguran da je tako, i jednostavno pucash jer znash da je u tom pravcu 

Eto,skontao si ladno,i sad si me razotkrio skrozKratka verzija kako: Imam mnogo iskusta
Duža verzija kako: Imam mnoooooogo iskustva
Samo napred! Nekako sam zamislio kako bi to izgledalo najbolje i to mi palo na pametZnash one situacije kada si siguran da je tako, i jednostavno pucash jer znash da je u tom pravcu
![]()
btw,bice ovako nesto:
i uspeo da resim jos neke stvarcice,vezane za pricvrscivanje sve ove silne "limarije"
sve u svemu jako pipav posao,i za sve ovo mi je trebalo maltene 4h da sve lepo natenane premerim,izbusim,obelezim.....ali extra je ispalo na kraju,i sve je sada cvrsto kao stena!Kroz slike cu poskusati da vam objasnim sta je uradjeno,mada mislim da cete i sami shvatiti 
)