Mozes sigurno... trazi i 220-30e slobodnoKoliko vredi 4770K sa garancijom? Dobar primerak, butuje na 4.9... radi na 4.6Ghz-a laganini.... Jel mogu dobiti bar 200e?
Mozes sigurno... trazi i 220-30e slobodnoKoliko vredi 4770K sa garancijom? Dobar primerak, butuje na 4.9... radi na 4.6Ghz-a laganini.... Jel mogu dobiti bar 200e?
60-70e,kreni sa 70 pa spustaj,ali ja mislim da vise od 70e neces dobiti skoro je jedan lik prodavao tu plocu mislim da je i dalje prodaje...Koliko da trazim za plocu iz potpisa, stara oko 3 meseca, ima garanciju?
Ako bude isao na dobos javi mi se, radim mod od januara, pa bih presao na intel iz par razlogaKoliko vredi 4770K sa garancijom? Dobar primerak, butuje na 4.9... radi na 4.6Ghz-a laganini.... Jel mogu dobiti bar 200e?
CPU je zaplenio Dule. Možeš se javiti za ploču.Ako bude isao na dobos javi mi se, radim mod od januara, pa bih presao na intel iz par razloga
Kako ko. A sa dinarima radim samo kada moram i racunam po kupovnom kursu u suprotnom necu ni da prodam.@War
ploca 13 000/14 000 +-
cpu 10 000 /11 000 +-
Ne kupujete u evrima nista, ne dobijate platu u evrima, nemojte ni da prodajete u evrima...
A hbg. Plocu cu da jurim manjeg formata, zato se i tarasim svega ovoga Vreme je da padne pcaxe mod, odavno ga planiram ^^CPU je zaplenio Dule. Možeš se javiti za ploču.