Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Koliko okvirno može da se dobije za ASUS-ov laptop,mislim da je oznaka A53E-TH91 http://goo.gl/fwv9sI
korišćen 20-ak meseci.Baterija odlična (uglavnom je stajala u fioci)
spec:
15.6" LED Monitor, 1366 x 768 resolution
Intel Pentium B950 (2.1GHz)
4GB DDR3 Memory
Intel GMA HD Graphics
500GB 5400 RPM Hard Drive
DL DVD±RW/CD-RW
802.11BGN Wireless
Webcam 0.3M Pixel
HDMI Output
Moze da se proba sa 200 niko ne brani, pa ako ne ide prodaja spusta se po 10e na recimo nedelju dana,
dok se ne proda.
Postoji ocu da prodam,
i postoji ocu da prodajem,
i naravno, razlicite se cene.
čisto sumnjam da bi ti taj Acer dao za 200e,kao što ni ja neću ovaj moj dati za 150e
ma nisam hteo da odvalim neku bezobraznu cifru,ali 200e mi se čini OK,ide i torba uz njega u fullu sa kutijama.
Imam polovnu karticu koju bih hteo da prodam pa me interesuje koja joj je trzisna vrednost.Kartica je stara 2,5 godine i imam full pakovanje od nje.Znaci kutija,cd kablovi.U pitanju je kartica
SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE
link http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=286&lid=1#
referentna kartica je u pitanju.Kupljena u kozjackoj na senjaku.Zadnjih godinu dana je bila kod sestre u racunaru i sluzila je samo za surf netom i gledanje hd filmova.
Sve radi besprekorno i nije uopste bucna.
Znaci 100 posto ispravna.
Kolika joj je realna vrednost na oglasima?
Najlepse hvala.
Bitcoin, litecoin i ostale kalkulacije ta karta radi zadovoljavajuce... Zato i drzi cenu. Realna cena bi bila 60-ak evra ali povecana potraznja nosi cenu
Ajde otprilike dajte mi procenu, koliko vredi ovaj moj CPU, X3 Athlon na 2.7ghz, koji se otkljucava u Phenoma b25 i klokuje sa default naponom na 3.5 ghz, a sa dizanjem napona radi stabilno sa dobrom plocom i hladjenjem na 3900mhz...Nemam garanciju..
^ Pa ne cu bas da prodajem budzasto i bilo gde nego tamo gde kupci ovoga znaju sta kupuju i sta mogu sa njim..ali da ne tupim MSI ploce od 30-40e otkljucavaju ovog Athlona X3..
Ja ispod 45e ga iskreno ne bih dao, pa makar mi ostao kao rezervni CPU..