I moze zauvek da ostane sa njima.Pa to sto ima za 80e bez kulera samo procesor ko zna sta su radili s njim ko z na koliko je mucen prepodavci sta ih briga svako ko je negovao i cuvao svoje spec nece dati za male pare jer to ceni
Nije tacno...Nego kad vidim da drugi prodaju za mnogo vise a ja da stavljam duplo manje plus trebam da kupujem novi procesor maticnu ram ne berem pare na drvetu logicno da mi treba sto vise...Okaci onda 200,ko zna, mozda budes imao srece. Ali ja vise procene necu davati, svako malo dodje neko ne da pita za procenu, nego da mu se potvrdi ono sto je on mislio, pa kad se to ne desi, uzjoguni se.
Ti si zacrtao 200e,a dosao si da pitas da ne moze slucajno VISE od 200.
ryzen 5 3600 MSI B450 Tomahawk MAX i 16gb rama KINGSTON HYPERX Fury Black 16GB naravno uz to dodao bih novac....EDIT plus ste napisali da sve to moje vredi 180e a ja sam rekao 200e msm 20e gore dole...Nije u pitanju 150e i 350e@Petar92
Pa bi da isHebesh nekog za 200e da kupi to polovno umesto novog i mnogo jaceg, koje ces ti kupiti za iste te pare? Drugi beru pare na drvecu?
Brt jel ti shvatas da ljudi prodaju i7 6700 za 140€ ? Koliko vredi taj tvoj i5 haswell? Ne vredi realno vise od 80€ a i to je mnogo jer za 30€ vise ima Ryzen 1600 AF.Nije tacno...Nego kad vidim da drugi prodaju za mnogo vise a ja da stavljam duplo manje plus trebam da kupujem novi procesor maticnu ram ne berem pare na drvetu logicno da mi treba sto vise...