Sastavljao sam novi komp prije par meseci.Konfiguracije ryzen 3 3100,nvidia geforce gtx 1650 super,maticna b450 tomaxawk,memorija viper rgb 16 gb 2×8gb,napajanje chieftec eco series 700s od 700W,kuciste aquarius pro,ssd patriot 1tb.Sastavio sam sve sam.Moj problem je sto kod igranja World of tanks ne mogu igrati na najacoj konfiguraciji odnosno desava mi se da mi se ugasi monitor a u pozadini imam ton od igrice i moram resetovati igricu da bih se vratio ponovo.Kada smanjim podesavanja na recimo 2.nivo od 5 sve radi normalno i nikada me nije izbacilo.Moja deca igraju LOL koji nikada nije imao problema na najjacim podesavanjima,igraju Fortnite koji nije imao problema ,ali na slabijim podesavanjima probao je na najjacim ali manje igra na tim podesavanjima njemu se ovaj problem desio mozda 10 puta ,a igra svakodnevno od pocetka 9. meseca kada je pc sastavljen.Igra se jos i DOTA 2 koja do prije mesec dana nije pravila problem ,ali sada redovno izbaciva iz igrice.Ostale funkcije su sve normalne.Monitor koji koristim je star oko 6 ,7 godina LG maksimalna rezolucija 1920×1068 ako se ne varam.Windows 10 pro instaliran.Kod svih tih izbacivanja windows niti jednom nije izbacio gresku sta mu je.Internet stabilan opticki.Mozete li mi pomoci nekim savetom?