• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Problem u paljenju kompa

boskic

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
16.01.2016.
Poruka
39
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima imam komp iz 2009 god tako da znate da su komponente stare i nadogradjivane.
Problem je kad palim komp kuleri se zavrte od gpu i cpu i od napajanja na 2 sec i ugasi se komp.To je ono kao kad ne ubodete lepo 24 pinski ulaz u maticnu pa se kuleri zavrte i posle ugase.I tako se komp gasi i ne mogu da ga lepo upalim dok poske jedno 20 i vise pokusaja pritiskanja dugmeta za paljenje komp proradi,naravno desava se da se slika zamrzne random

Послато са LG-D320 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:

Tesla99

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.06.2015.
Poruka
727
Rezultat reagovanja
113
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Jovan
CPU & cooler:
AMD Fx 6300,LC-CC-120
Motherboard:
Gigabyte 970a-ds3p
RAM:
2 x Hyperx Fury black 4gb 1866mhz
VGA & cooler:
NVIDIA GeForce 8600 GT
Display:
21.5" Samsung S22B300B LED
HDD:
1TB WD blue, 1TB WD green, 1TB Samsung 960 EVO
Sound:
Hyperx Cloud 2
Case:
Raidmax narwhal 920
PSU:
Thermaltake Smart SE 630W
Optical drives:
LG
Mice & keyboard:
zowie ec2-a + zowie g-sr podloga, marvo k611
Internet:
CABLE 50Mb/s
OS & Browser:
Win 10 & Mozila
Mozda napajanje crkava, probaj da upalis komp sa srafcigerom.Da prespojis ona dva konektora na maticnoj gde ti je dugme za paljenje ukljucenjo.

boskic

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
16.01.2016.
Poruka
39
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Hmm probao sam tako i opet isto ne mogu da ga upalim,i padne mi napamet da stavim termalnu pastu i kad sam skino kuler i kad sam vido kolik je vruc cpu nisam mogao verovati,mislim da je do temperature,nakon sto sam stavio pastu upalio sam komp iz prve i radi odlicno za sad

Послато са LG-D320 уз помоћ Тапатока

Vrh