BrutalaN
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 01.04.2020.
- Poruka
- 27
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Dobro jutro/dobra noc/dobar dan, u zavistnosti od toga kada citate . Nema neka adekvatna pod-grupa, pa cu staviti ovde, ako neko od moderatora misli da treba da se ukloni post, uklonicu ga. Naime, sta se desava. Pre jedno, od prilike recimo mesec ipo dana, cistio sam kuciste, kao i svakog meseca. Menjao sam pastu na cpu, jer je dotrajala, reseatovao sam ga opet, gpu sam takodje reseatovao, vadio sam i cmos bateriju. Nakon pokusavanja bootovanja, shvatio sam da nisam stavio ram, nakon stavljanja rama, shvatio sam da sam hdmi ubo na mobo umesto na graficku, kada sam to sredio, shvatio sam da nisam povezao napajanje sa grafickom, on and on... Medjutim, kada sam bootovao pc, i kada sam upalio CSGO (samo primer), od 300+fps sto sam imao pre nego da sam cistio pc, sada imam 130 jedva i to na niskim podesavanjima sa manjom rezolucijom. Hitman 2 mi je sa 130+ pao na 50-60 cak i manje u nekim delovima na mapama (nije upaljen vsync da se razumemo), CoDMW remaster mi je sa 100+fps sada pao na 40-50. Isti ovaj thread sam postavio u "Tom's Hardware", i tamo mi je receno da je verovatno bios zabrljao, te se nekako restartovao, ne znam? Bilo kako bilo, problem je po njima sa voltazom koja nije pravilno namestena. Koji je problem? Ja sam obrnuo internet, i, da izvinete, nemam blage veze ko/sta/kako ili zasto. Znaci, nista mi nije jasno. No dobro, ajde, takodje mi je spomenuto da postoji mozda neki problem sa temperaturama. Temperature su okej, zato sto su oduvek tako bile. Cpu kada gejmujem ne ide preko 50-60, a gpu na nekim bas zahtevnijim igricama, posteno se zagreje, ali ne prelazi 75. Moje pitanje glasi: Sta dalje? Ja sam Vam u pc svetu Patrik iz Sundjer Boba, poznanike koje se bas razumeju u racunare nemam, zbog ovih situacija sa covid-19, racunar na servis ne mogu da posaljem jer radnja gde sam uzeo racunar je zatvorena dok traje ovo vanredno stanje. Bilo koja pomoc je upotrebljiva.
Specs: Asus a320m-k mobo, RX590 8gb Saphire Nitro+, Ryzen 3 2200G, 2x4gb Ram, Lc power 600-h, SSD 240gb, HDD 1tb neko smece.
Specs: Asus a320m-k mobo, RX590 8gb Saphire Nitro+, Ryzen 3 2200G, 2x4gb Ram, Lc power 600-h, SSD 240gb, HDD 1tb neko smece.