fleškaa.
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 29.05.2019.
- Poruka
- 11
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav sekiraši, imam problem sa slikom na kompjuteru. Ovako, koristio sam kompjuter normalno juče i danas hoću da pokrenem računar ne baca sliku. Ventilatori vrte ali slike nema. Otvorim kompjuter, reko grafička je vrisnula stavio sam je ono u rernu 200stepni 9minuta.Kad sam vratio bacila mi je sliku. Naravno zamenio sam pastu bio, i izduvao kompjuter. Posle nekog vremena isti problem sa slikom sve crno stoji. Nije problem do monitora i kabla, povezivao sam na ispravne monitore isto sve. Posle dok sam isprobavao, palio i gasio računar naglo iz struje vrisne mi napajanje, a palio sam računar na šrafciger jer mi je vrisnulo dugme za paljenje tj. f panel. Sad sam zamenio napajanje 100% ispravno ali idalje slike nema. Matična izgleda na oko okej, nema naduvanih konderzatora. Kada sam ubacio novu grafičku bacilo mi je sliku i ušlo u windows, išao sam windows update i našao je nove drajvere za grafičku, ali u tome mi je bacio blue screen pmf corrupt file tako nešto. Čitao sam da je zbog drajvera kao nisam obrisao od stare grafičke. I od tad opet crna slika.. Vadio sam pločice za ram stavljao jednu po jedni ali ništa. Takodje sam vadio i bateriju na matičnoj.. Šta može biti problem ovom čudu, izvinjavam se na dužem tekstu.. Pozz