bas zato sto svi cute i trpe i niko se ne buni i jesmo medju sljivama i njivama. Svako radi sta hoce, musterija je najcesce ovca, treba je za*ebati za svaki dinar.Budite ljudi iako ste Srbi....
Sta Ivana briga, on se ne buni, a vama smeta... Oj Srbijo medju sljivama i njivama
Kod mene ne moze ni na 1050mhz,kako podignem,odmah artefakti... Dok na def V,gpu ide na 920 (skoro 200+mhz).^Moze memorija bar na 1100MHz bez dizanja napona.
Definitivno do drivera, nemoj da se iznenadis da u buducnosti 7770 bude blizi 6850 nego sto trenutno jeste, amd cim izbaci i zaokruzi novu seriju, "stara" ide u zaborav, sto se tice poboljsanja performansi( narocito sad, posto su presli na novu arhitekturu GCN..), jedan od razloga zasto sam prodao 5850, sam si napisao da je vremenom 6850 ojacala u odnosu na 5850 .Stizala je 6950 ali sa 1050/1250 1.30V Buduci da moja nije mogla preko 930mhz za gpu,kaskala je dosta za njom.
Gledajuci testove po izlasku 6xxx serije,6850 je svugde bila sporija od 5850. Sada testirajuci je u par igri,ili su identicne,ili je 6850 brza,kako def tako i klokovana. Jedino u vantageu i dalje kaska za starijim bratom Da li je do drajvera ili sta vec,ne znam. I ja bih hteo 6870,mislim ko ne bi ,ali sta je tu je.
Kod mene ne moze ni na 1050mhz,kako podignem,odmah artefakti... Dok na def V,gpu ide na 920 (skoro 200+mhz).
...na AMD download driver podrsci vec postoje posebni driveri za 7700 i 7900 seriju. Videcemo koliko ce uspeti da smanje razliku, ali za sada su isli sa agresivnim klokom da bi se priblizili 6850@def i tako smanjili OC potencijal, a na 6850 ostaje uvek jos 20-25% lufta za OC.Definitivno do drivera, nemoj da se iznenadis da u buducnosti 7770 bude blizi 6850 nego sto trenutno jeste, amd cim izbaci i zaokruzi novu seriju, "stara" ide u zaborav, sto se tice poboljsanja performansi( narocito sad, posto su presli na novu arhitekturu GCN..)