Windows BootŠta je to "hard disk w"?
Mozes samo da mi kazes kako se to radi treba iz struje skroz da ga izkljucim sacekam 5-10 minuta pa onda izvadim bateriju isto sacekam 5-10min vratim je nazad i to je to?Probaj. Ništa ne gubiš.
SSD cisto sumnjam da je problem jer je kupljen pre 2 meseca samsungov m2 od 1tb, sto se graficke tice ona sigurno nije jer kad mi ocita sistem sve mi odlicno radi nikakav problem nemam, tako da sam siguran da je maticna ploca, al svakako cu pokusati ovo sto si napisao pa javljamPrikazivanje POST screen-a ili ti koja je ploca, pa prtisni to i to za BIOS ili BOOT device nema veze sa Windows-om tacno i da ga nema instaliranog.
Meni nije jasno da neki ljudi i dalje te stvari ne mogu da razumeju.
Ta ploca ima problem sa nekom komponentom u samom racunaru da je inicijalizuje ili je sama ploca bagovita kao sto ti vec clan okacio slike sa reedit-a.
Znaci ono sto mozes da uradis je da otkacis sve zivo sa racunara, ostavis jedan stap memorije, graficku zbog slike, uradis LOAD BIOS defaults i vidis sta se desava.
Ako tad upali brzo i prikaze da nemas HDD/SSD kako god, to je to jer ga i nemas. (Ugasi racunar i nakaci taj SSD i onda upali racunar, ako opet za***ava da nema slike 30 sekundi onda je on problem iz nekog razloga.)
Ako ovo nije resilo problem ides dalje bez SSD-a nakacenog.
Ako i dalje nema slike, stavi drugi stap memorije ako imas vise stapova i menjaj slotove.
Ako i to ne radi, nadji drugu graficku cisto za test da vidis da li ce brze da baci sliku.
Ako i to ne uspe, problem je ploca i ne cimaj se dalje.
Toliko.
EDIT: Sve nepotrebne stvari iskljuci iz USB slotova, a mozes i tastaturu i misa odmah svakako.
sve to stoji al kao sto sam reko pre par objava, kad se pali racunar prvo svetli lampica za vga nekoh 30tak sekundi pa se prebaci na boot lampicu na 15tak sekundi i onda se upali normalno svei nov ssd moze biti problematican, cak i najbolji nisu imuni na to