Satanchia
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 10.07.2020.
- Poruka
- 19
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600 - Arctic 34 eSports DUO
Motherboard:
AsRock b450m pro4
RAM:
Corsair vegnance LPX 2x8gb 3200mhz
VGA & cooler:
XFX RX 590 FatBoy
HDD:
M.2 NVME Transcend 256gb
Case:
MS Metropolis pro
PSU:
Seasonic S12III 550w
Sklopio sam nov PC sledecih spec sve komponente su nove osim GPU koja je stara 8 meseci i PSU koje je staro sigurno 3-4 godine.
MB: AsRock b450m pro4
CPU: Ryzen 5 2600
GPU: XFX RX 590 8gb
RAM: Corsair 2x8 3200mhz
PSU: Raidmax cobra 600w
KUCISTE: MS metropolis pro
i desava mi se da se u igrama PC ponekad sam restartuje najgora situacija je u COD warzone gde se od 5 pokusaja PC restartuje 3x. Palo mi na pamet pa sam skinuo OCCT i kada pustim power test PC se momentalo restartuje ponovio sam isto i ponovo se restartovao. Palo mi je na pamet pa sam na RX 590 smanji napon sa 1150mv na 1090mv i test je krenuo. Posle sam isto primenio i na COD warzone i radila sa smanjenom voltazom na GPU . PC sam testirao npr AIDA 64 pustio sam 2h test sa max opterecenjem na CPU,stress cache i ram bez problema,Grafiku pustao na MSI combustor i furmark sve OK ali eto u igrama se ponekad dese restarti a kao sto vec napisah OCCT i COD warzone nece ni da rade dok ne spustim napon na grafici.
MB: AsRock b450m pro4
CPU: Ryzen 5 2600
GPU: XFX RX 590 8gb
RAM: Corsair 2x8 3200mhz
PSU: Raidmax cobra 600w
KUCISTE: MS metropolis pro
i desava mi se da se u igrama PC ponekad sam restartuje najgora situacija je u COD warzone gde se od 5 pokusaja PC restartuje 3x. Palo mi na pamet pa sam skinuo OCCT i kada pustim power test PC se momentalo restartuje ponovio sam isto i ponovo se restartovao. Palo mi je na pamet pa sam na RX 590 smanji napon sa 1150mv na 1090mv i test je krenuo. Posle sam isto primenio i na COD warzone i radila sa smanjenom voltazom na GPU . PC sam testirao npr AIDA 64 pustio sam 2h test sa max opterecenjem na CPU,stress cache i ram bez problema,Grafiku pustao na MSI combustor i furmark sve OK ali eto u igrama se ponekad dese restarti a kao sto vec napisah OCCT i COD warzone nece ni da rade dok ne spustim napon na grafici.