Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Brate........to pitanje je nebulozno, daj neke detalje.
Koja je konfiguracija?
Koje su igre u pitanju?
Koji je operativni sistem u pitanju?
Kad je zadnji put reinstaliran OS?
Da li si skoro menjao neku komponentu?
Tako nesto, nemamo mi kristalnu kuglu pa znamo sta se desava tvom kompu.
Pa na primjer nmg da igram Lol a na stranici "can i run it " pise da moze da se igra ta igra na mom kompu. Inace imam komp 4gb rama ddr2 graficka ati radeon hd 2600 pro maticna ploca hewlet packards 3032h i fps mi je u toj igrici 5 a na kompu nista nisam diro jedino sto mi je bio pao sistem i racunar je 32bita i novi windows 10 je na njemu msm neka novija verzija
Da li si ozbiljan? Imas solidan racunar, graficka 2600 pro i ram 4gb
Reci cu ti koliko imas ozbiljnu graficku. Ja sam pre godinu dana prodao za 35 (sada bi mogao za 25) evra graficku AMD 6770 koja je od tvoje jaca cca 550%, to je to.
Druga stvar u takvim igrama kad krene masovna bitka sa puno heroja na jednom mestu potreban je opasan procesor da to prozdere kao i jako dobra graficka da izdrzi sve efekte u igri.
Nisi naveo ni na kojoj rezoluciji igras LOL ni na kojim podesavanjima. Nisi naveo ni koji procesor imas.