IgorNaumovski
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 25.08.2017.
- Poruka
- 53
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600x / CoolerMaster ML240L RGB
Motherboard:
ROG STRIX B450-F II
RAM:
16GB G.Skill Trident Z (3600Mhz)
VGA & cooler:
RX 580 4GB SAPPHIRE
Display:
2x Samsung S24D390
Sound:
Steelseries Arctis 3
Case:
NZXT S340
Mice & keyboard:
Steelseries Rival 300 & Steelseries Apex Pro TKL
Other:
iPhone 11 Pro
Dobar dan, evo ovako imam sledece delove :
Ryzen 7 2700X
B450 - Aorus elite
2x8GB G.Skill tridentZ
PSU: Ms Platinum 600W
HDD: Toshiba 1TB
SSD 120GB Kingstone
Vodeno hladjenje - CoolerMaster Lite 120
_GLAVNI PROBLEM _
Na ovim delovima imam povezana 2 samsung monitora od 24" i TV od 50". Uz to sto igram igrice volim i da pogledam neki film pa prebacim film na TV koji je povezan HDMI kablom od 15metara sa kompom.
Kroz nekoliko sati rada (nekad i odmah cim ga upalim) znaci TV-u pocne da skace slika da se cuje pucketanje..(SNIMAK: )
Pokusao sam sledece: 1. Promenio sam kabl i jos uvek se to desavalo
2. Promenio sam graficku i opet se to desavalo
3. testirao sam RAM on je okej.
Pokusao sam dok se ovo desava sa ekranom da otkacim komp i povezem D3 risiver putem HDMI-ja i on je bacio normalnu sliku i program bez problema.. i tu mene buni da li je do TV-a ili do kompa.
Jedino sto jos nisam testirao je: Maticna ploca, Procesor i Napajanje.
Stvar koja me zbunjuje je to sto se to desavanje sa Video snimka NE desava na monitorima nego iskljucivo kad je povezan TV samo na TV-u
JOS JEDNA STVAR: pre otprilike mesec dana duvao je vetar i otkinuo nulu sa bandere.. Za one koji ne znaju sta je to.. Kada se otkine nula sa bandere svi uredjaji u kuci crkavaju.. meni su crkli samo punjaci za telefon ali je poceo ovaj problem da se desava posle toga.
Ako neko ima ideju sta se desava ja vas molim da pomognete.. Da li da nosim komp u servis na dijagnostiku ili to opet moze da bude i da je do TV-a?
Ryzen 7 2700X
B450 - Aorus elite
2x8GB G.Skill tridentZ
PSU: Ms Platinum 600W
HDD: Toshiba 1TB
SSD 120GB Kingstone
Vodeno hladjenje - CoolerMaster Lite 120
_GLAVNI PROBLEM _
Na ovim delovima imam povezana 2 samsung monitora od 24" i TV od 50". Uz to sto igram igrice volim i da pogledam neki film pa prebacim film na TV koji je povezan HDMI kablom od 15metara sa kompom.
Kroz nekoliko sati rada (nekad i odmah cim ga upalim) znaci TV-u pocne da skace slika da se cuje pucketanje..(SNIMAK: )
Pokusao sam sledece: 1. Promenio sam kabl i jos uvek se to desavalo
2. Promenio sam graficku i opet se to desavalo
3. testirao sam RAM on je okej.
Pokusao sam dok se ovo desava sa ekranom da otkacim komp i povezem D3 risiver putem HDMI-ja i on je bacio normalnu sliku i program bez problema.. i tu mene buni da li je do TV-a ili do kompa.
Jedino sto jos nisam testirao je: Maticna ploca, Procesor i Napajanje.
Stvar koja me zbunjuje je to sto se to desavanje sa Video snimka NE desava na monitorima nego iskljucivo kad je povezan TV samo na TV-u
JOS JEDNA STVAR: pre otprilike mesec dana duvao je vetar i otkinuo nulu sa bandere.. Za one koji ne znaju sta je to.. Kada se otkine nula sa bandere svi uredjaji u kuci crkavaju.. meni su crkli samo punjaci za telefon ali je poceo ovaj problem da se desava posle toga.
Ako neko ima ideju sta se desava ja vas molim da pomognete.. Da li da nosim komp u servis na dijagnostiku ili to opet moze da bude i da je do TV-a?