deluxe
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 02.02.2012.
- Poruka
- 2.254
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Acer Aspire V3-771G
CPU & cooler:
Intel Core i3-2328M 2.2GHz - 3MB L3 / heatsink cooler
Motherboard:
Acer VA70 HC - Intel HM77 Chipset
RAM:
A-Data 4GB DDR3 1333MHz CL 9-9-9-24 1T
VGA & cooler:
Intel HD3000 & Nvidia GT630M 1GB GDDR3 128bit / heatsink cooler
Display:
AUO HD+ 17.3" 1600x900 LED
HDD:
Seagate Momentus SATA2 500GB ST9500325AS
Sound:
Realtek HD Audio / Dolby Home Theater 2.0
Case:
Aspire V3-771G
PSU:
Acer 6-cell 48Wh
Optical drives:
Pioneer DVD-RW
Mice & keyboard:
Gigabyte GM-M6800
Internet:
Telemark 2048 KB / 256 KB
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate x64 SP1 & Opera Next v15.0
Other:
Bluetooth 4.0
@steam, ono sto sam napisao da se pojedini moderatori foliraju ne odnosi se na tebe nego na tvog kolegu Iv4n-a koji se malo pravi lud, jos aman prepise ono sto sam vec napisao i posalje meni kao da mi nesto pojasni time, a na kraju poruke napise "nadam se da ti je ova poruka od pomoci." o.O wtf ??? dakle palam*di, pravi se pametan a ja treba da glumim glupaka samo zato sto je on moderator (lelem*d) i da njemu kazem "da, da, u pravu si. pomogla mi je poruka." a ustvari to sam (ponavljam) ja sam to vec napisao sto je on meni poslao (lol?) ne verujem kolika drskost i bezobrazluk!
Upuceno warmasteru:
Upuceno warmasteru:
nesto kasnije i poruka od Iv4nma daj oladi jbt
... hajde iz pocetka... tema je bila o povecanju brzine SBB kablovskog interneta a moje pitanje je bilo o tome sta je potrebno za kablovski internet sto i nema povezanosti. pitanje sam tu postavio jer razmatram da uzmem SBB kablovski internet a mrzelo me da otvaram novu temu zbog samo jedne informacije.(od sad cu za svaku sitnicu da otvorim novu temu da ne budem **bena stranka opet) jel sad jasno zasto sam rekao da sam svestan da tema nema veze sa mojim pitanjem?? jel treba da nacrtam i obojim
lolIv4n je napisao(la):Ja sam tvoju diskusiju o uzimanju SBB-a odvojio od druge teme koja realno nema apsolutno nikakve veze sa uzimanjem SBB-a nego sa povecanjem brzine.
Ono sto meni nije od samog pocetka jasno kako tebi (a i velikom delu clanova na vecini foruma) zvuci iole logicno da u generalno nevezanu temu stavljas pitanje umesto da otvoris novu temu (sto je inace, besplatno i ne zahteva nikakav dodatni napor).
Verovatno ti nije jasno zasto je to bitno, pa cu iskoristiti priliku da ti i to objasnim. Kada nekoga interesuje SBB povecanje brzine, gleda temu "SBB povecanje brzine". Kada vidi nove 4 nove strane poruka u toj temi, pomisli da je SBB najavio novo povecanje brzina, i cita kroz 4 strane potpuno nerelevatne diskusije (kuakanje o ceni odrzavanja, i slicno) da bi na kraju shvatio da je potpuno dzabe citao te 4 strane.
Zato se na forumima uvek ukazuje na to da teme imaju smislene (i specificne) naslove, koji u par reci opisuju tematiku sadrzaja ispod tog naslova.
Nadam se da ti je ovaj tekst pomogao.

). Shalu na stranu, mozete slobodno da otvorite novu temu, ali uvek koristite prvo search pre otvaranja jer moze lako da se desi da je neko vec imao isto pitanje ili otvorio istu temu. Toliko jednostavno...

na inat cu da divljam na isti nacin na koji tvoj moderatori koji dele opomene kako im se cefne, pogotovu steam koji ne moze da napravi razliku izmedju narodne izreke i vredjnja a izreka je bila "budale se ne siju, one same nicu"... a inace ceo sistem sa bodovima je crap jer kad dobijes poene oni nikad ne isteknu, ostaju i posle datuma isteka zato daj jos poena za bann briga me vise.
. Salim se, deluxe, ne znam ko ti je vec napisao, ali izadji i ohladi malo glavu. Iskreno, nikad nisam dobio opomenu jer nisam napisao nista sto bi moglo da uvredi nekoga, tj. nesto protiv pravilnika. Kad mi obrisu post, znam da je to iz razloga da se ne bi stvarao dalji spam, ili dalja prepirka koja moze prouzrokovati deljenju poena, ili pak ban-ova. Za tvoje postoje su moderatori, ne samo Steam, videli da se protive pravilniku foruma i zato dobijas poene i opomene. Najbolje je da se ohladis malo kao sto je vec napisano, govorim ti ovo dobronamerno, bez ikakve namere napastvovanja i provokacije.